Oregánový olej na intímnu časť

pikuli
21. nov 2020

Ahojte.. počula som o Tom.. že si to môžem natrieť na vložky alebo na intimnú časť ? Ako to treba? Mám pálenie vulvy a ešte pichanie pri močení.
Treba l tomu kokosový olej či jak? Alebo aký oreganový olej? Ďakujem za vaše pdpoveďe.

lavender273
21. nov 2020

Oreganovy esencialny olej je velmi silny. Jedine rozriedeny olejom. Skor by som to natierala na brucho, alebo oblicky. Okrem toho ze vraj na tieto problemy je lepsi Juniper esencialny olej.
Nepocula som o tom ze natriet na vlozku nikdy. Esencialne oleje nie su sranda, poriadne si nastuduj predkym ich zacnes pouzivat.

pikuli
autor
21. nov 2020

@lavender273 a stým tea tree nemáš skúsenosti?

lavender273
21. nov 2020

@pikuli niekde som citala ze odporucaju davat tea tree na tampon (ale to skor kvoli kvasinkam) no toto by som nikdy nedala. Ved by suska zhorela.
Raz som dala neozriedeny oreganovy olej na hnisavu anginu (do hrdla) a som myslela ze umrem od palenia. Nikdy viac.
Ako vravim skor by som to natierala rozriedene na to brucho alebo oblicky. Dalsiu vec co mi odporucili na mocove cesty je D- mannose.

nevenka
21. nov 2020

@pikuli Toto urcite nerob, jedine, rozriedit v nejakom oleji, kokosovom napriklad, par kvapiek. Ja som si to dala do vody a zamiesala a skusila sa s tym umyt, myslela som, ze umriem, tak to palilo. Ono sa to vo vode nerozmiesalo dobre, samozrejme, lebo je to olej, ale vtedy mi to nedoslo, ostalo to na povrchu a priamo s tym som si to umyla, no des. Asi by som skusila do poldecaka dat olej ado toho par kvapiek, dobre zamiesat a potom pouzit.

pikuli
autor
21. nov 2020

@nevenka už si to vyskúšal?

mladena
24. nov 2020

@pikuli oregánový olej zriedenený s olivovým užívať vnútorne, určite nie vonkajšie. Z vonku môžeš skúsiť toto- po osprchovaní, sa tam dole popreplachuj ešte vodou zriedenou len s pár kvapkami tee tree oleja, potom vysuš a ponatieraj kokosovým olejom- ten nedráždi. Ale ak máš tieto problémy, len vonkajšia starostlivosť ti veľmi nepomôže, treba upraviť stravu, užívať kokosový olej môžeš tiež tak zvonku ako zvnútra.

gabika0825
28. nov 2020

A vieš z čoho máš to pálenie? Keď ho máš pri močení tak zrejme ide o zápal močovych ciest.. to nie je sranda s tým treba isť za lekárom

alazala
28. nov 2020

@pikuli ak máš čistý oreg olej, tak toto by som určite vynechala. Ja som sa šla zblázniť, keď sa mi to dostalo na kútiky úst

lusyc
28. nov 2020

Na tea tree olej pozor, ja som si úplne spálila kožu na nohách, medzi prstami, na chodidlách, na priehlavkoch, úplne pľuzgiere, ani chodiť som nemohla. Použila som riedeny.

vorkola
26. aug 2021

tea tree olej cisty, je hotova hroza,strasne vysusuje.nesmie sa pouzivat na intimne ,..posva,on je dobry len na vonkajsie rany,napr,zapal na ruke.Ale len 1kv na Poldeci vody rozriedit a len na to zapalene miesto.na zdrave okolie okolo rany nie.ked sa tento olej presvihne ,tak strasne vysusuje, a je este horsie ako bolo.Tea tree dokeze byt aj zakerak.kto s nim nema skusenost, radcej nepouzit