Opuchnuté podpazušie

simona966
9. okt 2017

Ahojte ľudkovia chcela by som radu ak má alebo mal niekto podobne problem. Cez leto som si našla opuchnuté v podpazuší veľmi bolestivé veľmi som sa naplasila poslali ma na sono ... Sono podpazušie dopadla dobre povedali mi že to je podkožný tuk ale stále to bolelo .. tak som sa vybrala známemu chirurgovi nech mi to prezrie tak skontaktoval po vyšetrení že som pravdepodobne prekonala silný zápal potných žliaz ... Povedal že si to mám mesiac alebo mesiac a pol sledovať ak to beprejde pošle na na sono prsnikov .. ale mne to nedalo čakať tak som si sono prsnikov vybavila skôr. .. sonoprsnikov bolo v poriadku ... Poslali ma ku koznej kde mi dala antibiotiká ... Bolesť zmizla ustúpila ale opuch prevládal stále nie vždy. Pokiaľ som sa veľmi spotila veľmi to navrelo a keď som bola v pokoji a kľude tak som to mala úplne maličké. . ďalšia kontrolq u chirurga ukázala že zapal ustupil bola som celá natešena ... Ale keď sa spotim mávam to opcuhnute podľa vás je to normálne .? Prešli ste si niečím takým ? Ak áno dajte možno radu možno povzbudenie. . doma už somnou majú nervy za mňa ďakujem za každú radu a pochopenie . Prepáčte že som sa tak rozpisala ďakujem

december12
9. okt 2017

nie je to nič vážne, prejde to samo , ja som nikdy nebrala ani antb a prešlo to ,občas sa to vráti🙂

simona966
autor
9. okt 2017

@december12 je normálne že to trvá tak štyri mesiace a raz sa to zmenší keď sa veľa nepotim a keď sa veľa potom zväčší sa ti zase ?

adela2017
9. okt 2017

ja mam opuch len po urcitych znackach antiperspirantov. Takze neexperimentujem a pouzivam len ten jeden pri ktorom je to ok. No mne sa to do tyzdna zahojilo...

wikiwiki
10. okt 2017

Tak pochodila si asi všetky vyšetrenia, ktoré sa dalo takže by som povedala, že sa nemáš čoho báť, podľa mňa ak to bol silný zápal tak bude chvíľku trvať kým sa ti to dostane do normálu a taktiež by som si dávala pozor aj na tie antiperspiranti aby sa ti tam zbytočne neupchávalo..

simona966
autor
10. okt 2017

Ďakujem za povzbudenie človeka to poteší veľmi 😊 ja som taký bojko už musím len čakať a správnou prevenciou to dávať dokopy