Dobry den,som v 5 mesiaci a uz 4 den mam strasne opuchnute chodidla.... Neviete mi nieco poradit? K doktorke mozem ist az buduci tyzden
Dakujem 🙂 ani cez noc ti neodpuchli? Ja som to cakala tak v 8-9 mesiaci a nie tak skoro 🙂
@michaela915 neodpuchli ani v noci, až po pôrode.
Tak to si budem musiet zvyknut 🙂
No ja by som si až taká istá nebola, že to je len z tepla...môže byť, to je pravda, ale byť vami, radšej by som si zmerala tlak...ak je vysoký, sup k dr...ak je v norme, nohy vykladať...
Ja s tym mam tiez teraz celkom problemy ale ak sa ti da tak si normalne lahni na chrbat a skus tak na prazdno vo vzduchu bicyklovat, mne to celkom zabera 🙂 Aspon na chvilku a trosku, ale tiez som sa uz zmierila s tym, ze si na to budem musiet zvyknut lebo uplne sa toho zbavit sa asi neda
Ja som mala tiez strasne skoro opuchnute clenky a asi ta nepotesim ale drzalo sa ma to cele tehotenstvo, nevravim, ze aj ty to tak musis zakonite mat ale je to dost pravdepodobne. Mne pomahalo ked som si vecer alebo aj rano ak mas cas dala nohy do lavora so studenou vodou aspon na chvilku. Iba trosku schladit, vybrat, ususit, dat hrube ponozky na chvilku aby si nenechladla, vtedy mi zvykli trochu odpuchnut ale za par hodin som bola tam kde pred tym
Je to hrozne,hlavne lava noha :( nepomaha ani studena voda ani vykladanie noh... No hroza 🙂
@michaela915 ahoj, tiež som to mala, vykladala som si nohy, nič iné nepomáhalo, aj ma to bolelo, mala som ich ako dve gule. To je z tepla.