Opuch pyskov

5. okt 2024

Dobrý deň prajem mám jednú otázočku
Minuli mesiac mi Opuchly pysky nie viem ako to nazvať tam gde mám močový mechúr ľavá strana mi opuchla ale zvnutra velmy ma to bolelo bolo to veľké a fialovo a veľmi tvrde a svrbelo to dala som si teplý kupel potom mi to prasklo a od vtedy mi stamat otieka hnis alebo čo to je take žlto zelene pachne to čudne malá to niektora?? Prosim u gynekológa som objednaná až 9.10 a mi mešká aj menštruácia od 25,9
Velmi sa bojim nigdi som ineho muža nie mala ani priateľ prosim poraďte mi 🫶🙏

sisa_s
5. okt 2024

Mohol by to byt zapal bartoliniho zlazy (pozri obrazky google, ci to myslis) alebo absces, bolo lepsie po objaveni navstivit Dr, teraz skor cistit, teply sedavy kupel s repikom, vetrat ranu a idealne co najskor vycistenie u lekara a lokalne antibiotika

janinah
5. okt 2024

Potrebuješ vyčistiť a ATB.zajtra na gyn.pohotovost ako akútny prípad.Ak nepôjdeš tak v pondelok ráno k svojmu gynekológovi.ked budeš ešte čakať môžeš dostať otravu krvi a to nie je sranda .

autor
5. okt 2024

@janinah čože?? Bože no ja sa trasiem tak sa bojim bartholiniho žľaza je pri vchode pošve? Ja som mala opuchnuté hore vnútorné pyski na ľavej strane až hore jak močový mechúr mám tam aj taku ranku a stamat mi ide ten žlto zelený hnis stále bez prestavki 😥 veľmi sa bojim ešte som toto nigdi v živote nie malá a minuli mesiac som mala aj zápal močových ciest

mmoonna
5. okt 2024

Choď na pohotovosť

autor
5. okt 2024

@mmoonna prečo???

janinah
5. okt 2024

Chcela si radu a dostala si.Pise ti tu lekárka aj operačná sestra,nechápem čo ešte chceš počuť,aby si šla k lekárovi na odborné osetrenie čím skôr.

fido69
5. okt 2024

Pretože to pravdepodobne bude vážnejšie než si myslíš. Choď na pohotovosť nech sa na to pozrú a ihneď nasadia liečbu. 😉

mmoonna
5. okt 2024

Preto,lebo ti to treba ošetriť a nasadiť liečbu

earlgrey
5. okt 2024

Bola si?