Ahojte prosim vas v septembri som absolvovala extirpaciu bartoliniho cysty - primar mi povedal ze to dal cele von ze by sa to uz vracat nemalo...obvodna gyn mi povedala ze treba dodrziavat zvysenu hygienu aby sa to nevratilo.....
Nerozumiem tomu ked vybrali zlazu ako sa to moze vratit?
Lebo mam pocit ze som si dole nahmatala znova opuch..
@kika123kika vraj vybral..zato to nechapem...sam povedal ze sa to uz nevrati..ze nanajvys na druhej strane...tu extirpaciu co mam aj v papieroch som vlastne vsade nasla ako odstranenie zlazy....akurat taky opuch mam na tej strane ako ma rezal..moze byt ze jazva este nejaka zdurena? Ale nevidim ani poriadne kde mi to robil...ani obvodna gyn nevedela najst ze mi to pekne spravili...tak aspon to 🙂 len neviem co to je opuchnute teda ..resp take tvrde na dotyk..
@pluss noo ono moze to nyt tou jazvou ze zvnutra nezarastla pekne alebo daco... s tou hrckou co mas teraz si vola u dr ?
Az na bud.stredu ma objednala tak som zvedava....lebo uz ked som to mala zhojene tak som to mala stale take akoby tvrde bolestive na tlak...len od vvera sa mi zda ze viac...ale stehy som mala zvonku...mozno aj zvnutra to neviem popravde :D nedocitala som sa v papieroch
@pluss ahoj ja som to mala tiez 🙂 no mala som to stastie ze som si sadla do joruvej vody s urologickym cajom a puklo mi to samo pfuj pfuj pfuj...
a lekar ti vybral tu zlazu vi ti ju len vycistil? Pretore ak ju vycistil tak sa kludne moze vratit kedykolvek 🙂 a ak vybral tak moze ist na druhu stranu