Ahojte, zaujimali by ma skusenosti zien co absolvovali operacnu hysteroskopiu. Caka ma tento zakrok, budu mi odstranovat aj myomy a neviem co od toho ocakavat. Ako ste sa po zakroku citili? Boli ste na PN ci ste fungovali normalne? Mali ste jazvy? Ak ste sa snazili o dieta kolko vam povedali ze mate pockat?
Dakujem za vsetky rady
ahoj, ja som nemala myomy, mala som kyretaz spojenu s hysteroskopiou, dve hodiny po zakroku som isla domov a bolesti boli minimalne az ziadne. na druhy den som isla do prace. ale ak mas myomy, tak to moze byt narocnejsie, hlavne oddychuj.
Zalezi od rozsahu vykonu. Mala som diagnosticku, bolesti mierne ako pri ms. Spinenie 4 dni,kupat vo vani a sex som nemohla 2 tydne a sex az po ms. Hsk som mala vo stvrtok a do konca tyzdna som bola doma. Co sa pauzy od snazenia tyka,tiez zalezi od toho kolko tam budu robit,urcite budes mat aj kontrolu ci je vsetko zahojene a daju ti histologiu. Ja som bola januar zakrok a marec vklad (tehotenstvo po ivf).
Jazvy nemam ziadne,je to opticke vysetrenie dutiny maternice. Vsetko sa robi zospodu.