Operácia vaječníkov a intímny život

12. jún 2023

Ahojte chcem sa opýtať ohľadom operácii laparoskopicky a uspokojením ženy, Kamoška mi má ísť zajtra na operáciu vaječníkov keďze jej tam našli cystu a musia jej vybrať aj vaječník (podotýkam že už má aj dieťa ) ako je to s uspokojením po operácii? Vieme že sex nemôžeme mať ale uspokojiť sa môže ?

januska12323
12. jún 2023

Hádam sú v nemocnici lekári? Všetko vysvetlia stačí sa opýtať.

kiki68
12. jún 2023

6 tyzdnov bez sexu,cize ziadny vibrator atd. Je to skrz mozny infekt. Mala som tiez cystu na vajecniku a operovanu. Toto boli pokyny lekarov.

lulupulu
12. jún 2023

Bože to chvíľu nevydrží ci co? Je na tom závislá?? 😂

autor
12. jún 2023

@januska12323 pýtala sa lenže jej odpovedali že 6 až 8 týždňov má len ležať oddychovať.. lenže neodpovedal presne na tú otázku na ktorú sa pýtala .

januska12323
12. jún 2023

A to dva mesiace nevydrží s rukami nad dekou?

gabika0825
12. jún 2023

A čo ty máš s uspokojením tvojej kamarátky? Však ona sa nevie opýtať priamo lekára? 🙈 neviem prečo takéto témy admini schvaľujú vôbec

lulupulu
12. jún 2023

@gabika0825 toto nik neschvaľuje, je to automatické, napíše pridá a hotovo. Jasne ze je to somarina a fake téma. Prečo by sa kamoška s týmto chválila 😂😂

autor
12. jún 2023

@gabika0825 čo je nad tým že si povieme všetko ? To azda nemôže si nik povedať zo svojou kamarátkou všetko ? To každý budeme musieť byť rovnaký a nemať dôveru s kamarátkou? .pýtala sa lekára uviedla som vyššie odpoveď jednej pani. Fakt je to hrozne odpovede väčšina ľudí na otázku . Azda sa už ani opýtať nemôže nik čo chce lebo sa bude báť odpovede ktoré väčšina ľudí kritizuje po svojom ..