Operácia maternice

23. mar 2024

Som objednaná na operáciu, kedy mi vyberú maternicu. Čo si zobrať so sebou do nemocnice? Ako dlho ste sa zotavovali?

simona20201309
23. mar 2024

Môžem sa opýtať prečo? Aký máš zdravotný problém?

autor
23. mar 2024

@simona20201309 kvoli castému krvacaniu a hyperplazii

hopsas
23. mar 2024

To by aj mňa zaujímalo

simona20201309
23. mar 2024

Tak sa drž! Nedali ti pokyny co si máš zbaliť?

autor
23. mar 2024

@simona20201309 ak je tu nejaká žienka, ktorá je po takejto operácii, veľmi by mi pomohlo, aby zazdieľala svoje skúsenosti a pocity. Zatiaľ nemám zoznam čo zobrať so sebou. Či pyžamo alebo nočnú košeľu..atď.

hopsas
23. mar 2024

Odporúčam.nocnu.koselu... ak ti budú rezať brucho tak pyzamove nohavice budú robiť problém, ja som to v nemocnici oľutovala hneď, keď mi operovali maternicu. Ďalej odporúčam po mojich skúsenostiach malé fľašky s vodou k posteli, po anestéze som strašne kaslala a brucho dorezane, nevládala som vstať k vodovodu.

562012
23. mar 2024

Som dva týždne po operácii.Mala som dve nočné košele a jedno nohavicove. Za mňa lepšie košieľky. Cítim sa fajn, čakala som horšie bolesti.Kludne sa pýtaj 😉

kaktusik007
23. mar 2024

boze baby, ja idem v pondelok na prijem.... histerektomia zatial nie, idu skusit nejaku termoablaciu ci co 🤦‍♀️ a akoze bobky z toho mam jak svina 🤷🏼‍♀️

562012
23. mar 2024

@kaktusik007 neboj sa , tiež som išla s malou dušičkou a bála sa, no nakoniec to tak všetko rýchlo prebehlo nejak 😊 veľkú rolu zohralo asi aj to,že boli všetci neskutočne zlatí a v kuse s úsmevom za nami chodili a starali sa👌

autor
23. mar 2024

@hopsas
@562012 dakujem za cenne rady. Dosť som zimomrivá. V noci spím v nočnej košeli a v pyzamových nohaviciach. 🙂 také mám zmiesané pocity pred tým. Neviem,co ma caká.Aj cez deň ste boli v košeli?

562012
23. mar 2024

Na príjem som išla s tým,že ma budú rezať cez brucho a nakoniec po vyšetreniach po príjme sa primár rozhodol,že to skúsia z dola a som veľmi rada.Citim sa veľmi dobre,pre mňa boli najhoršie prvé dva dni.Zle znášam narkózu celkovo a tak som prevracala prvú noc.Ale nič hrozné. A čo sa týka pyžama,áno aj cez deň som mala košieľku. A ja keďže som v kuse chodila čurat tak som za 6 dní hospitalizácie vyničila 6 toaletakov 🙈 tie si tiež treba vziať.Vlozky, uteráky 2 , vlhčené obrúsky určite..