Som objednaná na operáciu, kedy mi vyberú maternicu. Čo si zobrať so sebou do nemocnice? Ako dlho ste sa zotavovali?
@simona20201309 kvoli castému krvacaniu a hyperplazii
To by aj mňa zaujímalo
Tak sa drž! Nedali ti pokyny co si máš zbaliť?
@simona20201309 ak je tu nejaká žienka, ktorá je po takejto operácii, veľmi by mi pomohlo, aby zazdieľala svoje skúsenosti a pocity. Zatiaľ nemám zoznam čo zobrať so sebou. Či pyžamo alebo nočnú košeľu..atď.
Odporúčam.nocnu.koselu... ak ti budú rezať brucho tak pyzamove nohavice budú robiť problém, ja som to v nemocnici oľutovala hneď, keď mi operovali maternicu. Ďalej odporúčam po mojich skúsenostiach malé fľašky s vodou k posteli, po anestéze som strašne kaslala a brucho dorezane, nevládala som vstať k vodovodu.
Som dva týždne po operácii.Mala som dve nočné košele a jedno nohavicove. Za mňa lepšie košieľky. Cítim sa fajn, čakala som horšie bolesti.Kludne sa pýtaj 😉
boze baby, ja idem v pondelok na prijem.... histerektomia zatial nie, idu skusit nejaku termoablaciu ci co 🤦♀️ a akoze bobky z toho mam jak svina 🤷🏼♀️
@kaktusik007 neboj sa , tiež som išla s malou dušičkou a bála sa, no nakoniec to tak všetko rýchlo prebehlo nejak 😊 veľkú rolu zohralo asi aj to,že boli všetci neskutočne zlatí a v kuse s úsmevom za nami chodili a starali sa👌
Na príjem som išla s tým,že ma budú rezať cez brucho a nakoniec po vyšetreniach po príjme sa primár rozhodol,že to skúsia z dola a som veľmi rada.Citim sa veľmi dobre,pre mňa boli najhoršie prvé dva dni.Zle znášam narkózu celkovo a tak som prevracala prvú noc.Ale nič hrozné. A čo sa týka pyžama,áno aj cez deň som mala košieľku. A ja keďže som v kuse chodila čurat tak som za 6 dní hospitalizácie vyničila 6 toaletakov 🙈 tie si tiež treba vziať.Vlozky, uteráky 2 , vlhčené obrúsky určite..
Môžem sa opýtať prečo? Aký máš zdravotný problém?