Operácia cysty

gabika098
9. nov 2022

Kočky ktoré ste mali operáciu cysty vaječníkov, spustil sa mi akoby menzes 3 deň po operácii...najprv som len 3 dni špinila, alebo skor krvácala ale do hneda. Na 5 deň sa mi spustilo riadne krvácanie, ale je to akobylen čista krv, žiadne zrazeniny len krv, bolesti ako pri menzese nemám vôbec. Hlavne keď idem na malu zo mňa vyjde krv. Nemám horúčku, hnačku ani nič, jedine čo je take nezvyčajne je že ma boli ľava strana podbruska iba pri kašli, smiechu a prudkých pohyboch (tam kde som mapa drenáž) a ta strana brucha je aj trošku väčšia ako pravá ale nie je to extrwmny rozdiel, momemtalne to je 8 deň od operácie. Mala ste niektora taku skusenosť?

adri266
9. nov 2022

@gabika098 Ja som bola sice vyberat myom, ale pocas prveho menzesu som mala strasne bolesti, myslela som, ze umriem a ze utekam na pohotovost. Nakoniec moja GYN DR povedala, ze je to bezne po zakroku. Nuz, mohla ma dopredu upozornit, by som si usetrila nervy.

Zajtra skus Dr zavolat a popytaj sa jej.

kiki68
10. nov 2022

@gabika098 je to normalne, moze to byt ako sestonedelie alebo ms. Malo by to tak prave byt. Nas o tom poucili.