Ahojte pýtam sa tu lebo moje kamošky bohužiaľ taký problem nemali tak sa pýtam Vás či náhodou ste nemali to isté minulý mesiac som mala veľmi svrbenie pošvy samozrejme som bola u Dr pred mi macmiror tablety ktoré som vsetke vybrala zatiaľ bolo všetko ok a asi po cca troch týždňoch zase začínam cítiť svrbenie dostávam z toho až stres lebo nechcem to zas zažiť lebo bolo to dosť silné svrbenie tak sa chcem opýtať tiež ste to mali že sa Vám to opakovalo?
Ja som s tým mávala často problémy po menštruácii. Už som nevedela čo od dobroty robiť, dávala som si cipok, natierala ale pomohlo to malo alebo to dlho trvalo kým to prešlo. Nakoniec som objavila gél s Aloe vera a vyskúšala som. Najskôr to pálilo, ale to asi 5 sekun a úľava prišla ihneď. Dávala som si ho asi 2 dni a popravde teraz som si uvedomila ze sa mi to odvtedy nevrátilo. Ak by ste chcela radu kľudne mi napíšte 🙂
Dobrý deň, pravdepodobne sa jedná o opakovanú mykózu, či inú infekciu. Niektoré ženy sa toho nevedia dlhodobo zbaviť a majú s tým veľké problémy. Ja mám výbornú skúsenosť s TeaTree (čajovníkovým) olejom - tampón (špičku) na sekundu namočiť do vody, nakvapkať 2 kvapky oleja a zaviesť do pošvy. Pravidelne vymieňať a do 2-3 dní je po probléme, úľavu však pocítite skoro ihneď. Neštípe to ani nedráždi, čajovník je silno antibakteriálny, protivírusový a protiplesňový. Odporúčam Tea Tree s manukou od Justu, za iný sa neviem zaručiť. Skúste niekoho nájsť - Just poradcu, vo svojom okolí alebo sa ozvite. Pekný deň