Ahojte, co vam pomohlo na opakujuce zapaly ? Skoro vzdy po styku, po 2-3 dnoch dostanem zapal mocovych ciest, bud mechur alebo trubica. Teraz citim len mierny. Zaberie mi blokurima ?? Za posledne 2 roky som mala uz 7atb. Som uz bezradna.😔
K imunologovi akebo urologovi si sa pytala? Mozno by zabrala kura Urovaxomom.
@simsalabim ano som sledovana urologom, brala som 3 mes urovaxom, pocas toho som bola ok, imunitne testy tiez dobre, gyn vysledky ok, mam “len” polyp na maternici, cakam na zakrok. Partner tiez vysledky ok.
@matullienka ano toto som si kupila 🙂 dakujem
Vyskúšaj táto je super na infekciu močových ciest
A napadlo niekoho vyšetriť tvojho chlapa? Mne keď sa opakovali infekcie, tak buď dostal manžel tiež liečbu, v dvoch prípadoch rovno výmenný lístok k urológovi. Inak Blokurima URO je fajn, ale to nevyrieši tvoj problém, pokiaľ si nebudeš istá, že to na teba vkuse neprenáša chlap, lebo jemu nemusí byť nič.
@yoxinka ano, bol na vysetreni u urologa nedavno, vsetko negativne z vyterov aj rozsirena kultivacia
Mala som to tiež keď som bola mladšia, zmenila som partnera a všetko bolo v poriadku 😉😊... myslím, že partner môže byť nosičom nejakej infekcie, ktorá jemu neublíži. Nech sa dá vyšetriť. Držím palce
@mirkava ved som vyssie pisala ze bol, kultivacie u urologa negativne, vsetko ok, uz neviem kam by mohol ist na vysetrenie 😀
mh tak ja už neviem, nechápala som ani vtedy ako je to možné, ale bola som si na 100% istá ze to mam od neho
Sprchuješ sa pred a po styku?
Lebo pri týchto problémoch je to nutné. Rovnako partner (ten minimálne pred).
3 mesiace je na Urovaxom asi malo. Pytala som sa kamosky, co mala problem s infekciami e.coli a ona ho uzivala 6 mesiacov suvisle a potom dalsich 6 10 dni v mesiaci. Respektive tak nejako, uz si to celkom nepamata.
@simsalabim aha dakujem, dam si predpisat
ja som mala infekciu s e-coli už počas brania Urovaxomu, bojujem s tým už dlhé roky, musím si dávať naozaj veľký pozor, aj tak sa mi to vracia
Dievcata, vyskusajte Gynoflor. Je na predpis u gynekologa.
Za vyskúšanie určite nič nedáš