Opakujuce uroinfekcie po styku

24. apr 2022

Ahojte, co vam pomohlo na opakujuce zapaly ? Skoro vzdy po styku, po 2-3 dnoch dostanem zapal mocovych ciest, bud mechur alebo trubica. Teraz citim len mierny. Zaberie mi blokurima ?? Za posledne 2 roky som mala uz 7atb. Som uz bezradna.😔

matullienka
24. apr 2022

Za vyskúšanie určite nič nedáš

simsalabim
24. apr 2022

K imunologovi akebo urologovi si sa pytala? Mozno by zabrala kura Urovaxomom.

autor
24. apr 2022

@simsalabim ano som sledovana urologom, brala som 3 mes urovaxom, pocas toho som bola ok, imunitne testy tiez dobre, gyn vysledky ok, mam “len” polyp na maternici, cakam na zakrok. Partner tiez vysledky ok.

matullienka
24. apr 2022

Vyskúšaj toto je tam aj rozpis ako užívať po pohlavnom styku

autor
24. apr 2022

@matullienka ano toto som si kupila 🙂 dakujem

matullienka
24. apr 2022

Vyskúšaj táto je super na infekciu močových ciest

yoxinka
24. apr 2022

A napadlo niekoho vyšetriť tvojho chlapa? Mne keď sa opakovali infekcie, tak buď dostal manžel tiež liečbu, v dvoch prípadoch rovno výmenný lístok k urológovi. Inak Blokurima URO je fajn, ale to nevyrieši tvoj problém, pokiaľ si nebudeš istá, že to na teba vkuse neprenáša chlap, lebo jemu nemusí byť nič.

autor
24. apr 2022

@yoxinka ano, bol na vysetreni u urologa nedavno, vsetko negativne z vyterov aj rozsirena kultivacia

mirkava
24. apr 2022

Mala som to tiež keď som bola mladšia, zmenila som partnera a všetko bolo v poriadku 😉😊... myslím, že partner môže byť nosičom nejakej infekcie, ktorá jemu neublíži. Nech sa dá vyšetriť. Držím palce

autor
24. apr 2022

@mirkava ved som vyssie pisala ze bol, kultivacie u urologa negativne, vsetko ok, uz neviem kam by mohol ist na vysetrenie 😀

mirkava
24. apr 2022

mh tak ja už neviem, nechápala som ani vtedy ako je to možné, ale bola som si na 100% istá ze to mam od neho

lenkakravcova
24. apr 2022

Sprchuješ sa pred a po styku?
Lebo pri týchto problémoch je to nutné. Rovnako partner (ten minimálne pred).

yoxinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yoxinka
24. apr 2022

Inak, ja užívam túto Blokurimu, nie je to len Dmanóza, obsahuje aj iné látky:

simsalabim
24. apr 2022

3 mesiace je na Urovaxom asi malo. Pytala som sa kamosky, co mala problem s infekciami e.coli a ona ho uzivala 6 mesiacov suvisle a potom dalsich 6 10 dni v mesiaci. Respektive tak nejako, uz si to celkom nepamata.

autor
24. apr 2022

@simsalabim aha dakujem, dam si predpisat

salamistka
25. apr 2022

ja som mala infekciu s e-coli už počas brania Urovaxomu, bojujem s tým už dlhé roky, musím si dávať naozaj veľký pozor, aj tak sa mi to vracia

bpmvrzsxyz
2. jún 2024

Dievcata, vyskusajte Gynoflor. Je na predpis u gynekologa.