ahojte
mam problem s vracajucimi sa mykozami. bola som s tym aj u gynekologa dal mi na to tabletku zabrala na mesiac ani to mozno nie, potom som sa preliecía tabletami z lekarne. preslo mi to na niekolko mesiacov. pred nedavnom sa to zasa vratilo zasa som sa preliecila a teraz po menstruacii s ami vratila znova a velmi silna, neprijemna, ledva chodim. uz mam kupene aj tablety no kym mi tie zaberu a aj sa bojim ze vobec. a nerada by som a y sa to znova vratilo velmi mi to zneprijemnuje zivot. co pomohlo vam?
Skus vylučiť (alebo obmedziť) zo stravy sacharidy, sladkosti, pi acidko, resp. užívaj probiotika - možno to pomože
Máš partnera čo sa tiež preliecil?
@lenuska9999 uzivam len hak ale mykozy som mala taktoez pred hak
@kik2022 urcite im dam sancu dakujem krasne
@angelous1991 ano, partner sa prelieci vzdy so mnou
Mne pomohol peter petransky, venuje sa zdraviu a som rada ze som sa k nemu dopracovala, škoda ze nie skôr, mykozy, nekonečné zápaly, infekcie,časté chodenie k lekárovi, ale už teraz viem ze žiadne cukry, skus kuk Paraprotex super produkt má plesne, baktérie ale obrat sa na neho, želám skoro uzdravenie 🙏
Užívaš nejaké lieky ? Môže to byť aj z antibiotík atď. Treba nosiť aj kvalitné bavlnené spodné prádlo, žiadne umeliny. A ešte mi napadlo nemáš náhodou nuvaring? Ja som mala podobný problém keď som mala ten antikoncepčný krúžok