Opakovaný herpes u 5 ročného dieťaťa

kacena177
14. júl 2017

Pozdravujem. Môj 5 ročný syn má v poslednej dobe už tretí herpes (opar). Čo to môže spôsobovať? Jedného sme sa nevedeli zbaviť mesiac. Ďakujem

bosoriak
14. júl 2017

@kacena177 Herpes byva problem s imunitou. Zasla by som za imunologom.

novana
14. júl 2017

Ja mám dobré skúsenosti so Zoviraxom, ale určite existujú aj iné prípravky, ktoré hojenie urýchlia.
Informácií o herpese je na internete doaleluja, študuj. 🙂

prirodka
14. júl 2017

@kacena177 jednozačne oslabený imunitný systém.Treba vnútorne posilniť prírodným produktom-aloe vera gelom/sú 4druhy/ a natierať tyčinkou z včelieho vosku LIPS.Viac info,ak chceš, napíš do IP..

kacena177
autor
14. júl 2017

Ďakujem dievčatá. Niečo som aj na nete popozerala, no bála som sa či to nemôže byť príznak niečoho vážnejšieho. Imunitu skúsime posilniť.

k_e_y
14. júl 2017

No ja trpím častým výskytom herpesu od mala, a imunitný systém mám v poriadku aj keď podľa imunologa trošku rozhádzany, čiže záver bol, že keď som unavená a v strese mám sa vyhýbať nadmiernemu slneniu :P ale čuduj sa svete mi to po prvom pôrode prešlo :P ale moja dcérka tým tiež trpí a to ma len 3 roky, nám odporučili probiotíka Nutrilon B, lebo obsahuje aj Bčko 🙂

emi16
14. júl 2017

Dcera ma imunitny deficit a po MMRke je vybehol herpes v kutikoch
Nevedeli sme sa ho zbavit az nam lekarka nan predpisala framykoinovu mast a zahojilo sa to. Potom sa objavil este o tyzden. To som uz rovno dala framykoin a od vtedy bol pokoj.
Jej, ale brala aj stery z kutikou a mala tam hemofyla