Opakovaná mykóza - podvádza ma manžel?

vannyvanny
16. jún 2024

Ahojte posledné roky som furt riešila zápal močových ciest a zdá sa že ako tak je to už v poriadku ale posledné mesiace mávam furt nejaký problém tam dole. Buď mám svrbenie alebo celkovo nepríjemný pocit alebo len hustý biely výtok mňa už ide drbnut absolútne už nemám chuť na sex kvôli tomuto .
Doktorka mi vždy dá nejaký čipky a pomôže to na chvíľu potom je to tu zas .
Ja už Som tak zúfalá že si začínam myslieť že ma muž podvádza 😫😓
Ešte som rozmýšľala že používam poslednú dobu parfum do prania či to nemôže byt aj tým .

aliaray1
16. jún 2024

@vannyvanny to vobec nemusi byt manzelom, ale ze vobec. Ja som bola prekvapena, ze dokonca ani herpes tam dole. Staci, ked sa narusi mikroflora, viac stresu, kavy, prekyslene prostredie a pod a je to tam a aj opakovane.

No asi by som zvolila macmiror na vkladanie (globule) na noc s vlozkou a lokalne macmiror a prestriedat s kremom canesten. Nasledne po liecbe krem, probiotika aplikovat a asi raz tyzdenne rosalgin vyplach. Uoravit stravu: na candidu a pod plati vela zeleniny, ovocia, malo bielej muky, peciv a ziaden cukor - to ju len podporuje.

snazilka_bio_mamka
16. jún 2024

vies, ked ty mas lieky na mykozu a zapal tak sa z toho vyliecis. ale ked muz nie, tak si to neustale len budete predavat medzi sebou. to s tym podvodom je uplne odveci. Musi ist aj muz k lekarovi a preliecit si to.

slavkajurko
16. jún 2024

@vannyvanny keď sa ti to vracia tak by si tu mykozu mala liečiť vkuse 14 dní. Potom sa už nevráti

aliaray1
16. jún 2024

@snazilka_bio_mamka presne 👍

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pehavcek
16. jún 2024

Vobec to nemusi byt manzelom.Mne kazal doktor nasadit dietu.Vysadit sladkosti, cukor,mucne vyrobky, skrob, kavu, alkohol.Na dva tyzdne prisne a potom s mierou.Vraj samotne preliecenie nestaci.Najdolezitrjsie je podporit to zvnutra stravou.

gribka1
16. jún 2024

Poslala sa muža na vyšetrenie? Aby preliečili aj jeho? Ak mu neveríš, nesexuj nejakú dobu, či sa ti to vráti alebo nie.

domka222
16. jún 2024

Mne keď sa to vracalo, jediné čo pomohlo bol mycomax. Ak máš dlhodobo mykózu,je možné že ju máš premnoženú aj v črevách. A ako vravia ženy, mal by sa skúsiť preliečiť aj partner

vannyvanny
autor
16. jún 2024

No mne práveže doktorka povedala že mužovi netreba nič že stačí keď ja si dám tabletky dovnútra na Noc

michaelam2
16. jún 2024

@vannyvanny muz musi ist na vysetrenie, treba ho tiez preliecit lebo si to donekonecna budete posuvat. Ty po liecbe nasadit probiotika pravidelne (vnutorne a aj klasicke) a hlavne dieta - ziaden cukor a biela muka. Inak to neprejde.

moneequa
16. jún 2024

@vannyvanny Aj mne tak povedal MUDr Krajkovic z Heliosu, ze to je vacsinou problem zeny a nie je to prenosne. Raz som citala radu MUDr Zahumenskeho, ktory povedal, ze sa to vracia, lebo je to nedoliecene, ze si ma zena kupit 2 canesteny a cele ich spotrebovat. Tak som si dlhodobo davala probiotika vaginalne a canesten krem a potom to nastastie preslo.

tttbb
16. jún 2024

Podvadzat ta nemusi, ale mohol by sa aj trochu zacat umyvat, pripadne si ho predezinfikovat. Nosit kvalitne bavlnene slipy a kratasy teraz v lete co najviac :D

lucia13022023
16. jún 2024

Nemusí to byť manželom, ja s bola panna a mala som opakovane zápaly, mykozy atď.. Trápila som sa niekoľko rokov, mala som veľa liekov, masticky, u gynekolicky som bola každý druhý týždeň a nakoniec mi pomohlo porodiť. Keby to viem skôr, rodím už v 16🤣 ale nie.

jumama
16. jún 2024

Spomenula si ten parfem do prania. Mne to vemi vonalo, ked suseda mala v tom veci oprane, cela chodba vonala, tak som si nechala poradit kde kupila. Lenze moja dcera, pubertiacka, sa strasne skrabala z toho, svrbela ju koza. A nas pes, tiez som mu oprala pelech, cervene flaky mal z toho na bruchu. Cize som zavrhla cele mile parfemy do prania. Mozu citlivej pokozke vadit.

katka533
16. jún 2024

@vannyvanny to gynekológicka da lieky aj pre neho

fido69
16. jún 2024

1.) Ihneď vyraď parfum do prania
2.) manžel nech sa použije krém Fungicidin. Inak si môžete baktérie a kvasinky predávať donekonečna. 😉

andrejka1974
16. jún 2024

Môže to byt aj alergia na konfom spermie alebo na nový prášok v praní proste sa to môže takto prejaviť

anavixy
16. jún 2024

Tak to je pekna hlupost. Treba manzela tiez preliecit a nie ho rovno podozrievat z nevery. Zo je snad zaklad pri opakovanych infekciach. Okrem toho probiotika a urcite neprat s vonavymi alergizujucimi pripravkami, pouzivat bavlnene spodne pradlo a zehlit.

stanulienkat
16. jún 2024

Nevhodne mydlo, vela hygieny, nevhodny lubrikant, avivaze, nevhodna strava, umela bielizen, tangace....cokolvek. A samozrejme preliecit aj manzela.

stellarstar
16. jún 2024

@vannyvanny a ty si na seba na svoju imunitu nemyslela? Hneď obviňuješ manžela? 👍

majamat
16. jún 2024

@vannyvanny skus po prelieceni dlhodobo pouzivat na noc antimykoticke maste. su volne predajne, su aj s aplikatorom. a mykozy sa liecia dlho.

kvietok173
16. jún 2024

@vannyvanny a spodné prádlo, pyžamo, uteráky a postelne určite treba prat na 60 stupňov hlavne ak je mykoza. Určite spodné prádlo bavlna a v strave obmedziť cukor.

msnesquik
16. jún 2024

@aliaray1 no tak herpes tam dole clovek urcite nedostane len tak zo stresu...to musis od niekoho chytit a prejavi aa v obdobi choroby alebo stresu

janica_
16. jún 2024

@jumama nie je parfem ako parfem, existuju aj dermatologicky testovane s prirodnymi zlozkami.

aliaray1
16. jún 2024

@msnesquik ty si gynekolog? Vies ako sa prenasa herpes. Moze ho preniest 1.raz aj verny partner, ktory ho ma trebars na pere a nedaju si dole pozor. Je to herpes, nasledne uz to prepukne aj bez toho, aby ti bol partner neverny. Ak mas pochybnosti, informuj sa u odbornikov z gynekologie.

stanulienkat
16. jún 2024

@janica_ testovane je skoro vsetko. Ak pri tom clovek nezdochne, tak to daju do predaja. Je to uuuplne zbytocna chemia, ktora sa ti dostava do tela. Nielen do koze. O 20 rokov rakovina cohokolvek. A prirodne zlozky? Ano ...2 kamilkove kvety na 3litre chemie. To mi tak pomoze......

janica_
16. jún 2024

@stanulienkat nie je pravda ze je vsetko dermatologicky testovane, ale neprisla som sa sem hadat. Mozno niekomu moja info pomoze. Kto bude hladat, najde.

domkakvet
17. jún 2024

@vannyvanny avivaz vobec nedavam, ked periem spodne pradlo, skus ju vynechat, co sa tyka tvojho manzela nemusi ta podvadzat, ale urcite treba zbystrit pozornost.

sunny15
18. jún 2024

Ak máš časté mykozy,môžeš nakaziť manžela a on to chytí od teba ak to samozrejme neprelieči aj on napr.canesten krémom,tak si mykozu budete takto pekne odovzdávať dokola.Kym nie si úplne preliecena tak nemáš mať sex a potom si treba dávať probiotiká aby sa pošva zregenerovala po liečbe.A odporúčam aby sa muž po každom styku s tebou umyl hneď, eliminuje sa riziko že to dostane od teba,hlavne ak ešte nemáš príznaky a máte styk,stačí že o pár hodín začneš mať prvé príznaky , už to mohol chytiť aj on.Takže žiadne podvádzanie ....ty sa v prvom rade prelieč a aj partnera treba preliečiť, vyradiť parfém do prania ktorý si spomínala.