Ahojte. Chcem sa spytat ci niekto nema podobnu skusenost. V juli mi robili kyretaz pretoze babatko sa prestalo v 12.tyzdni vyvijat. Potom som cakala na menzes, ale stale nic tak mi dr pichol injekciu na vyvolanie ms. Po tyzdni som dostala velmi slabu ms, iba take spinenie, ktore trvalo 2 dni. Potom mi urobili sono a zistili, ze je vo mne nahromadena krv a treba dalsi zakrok. Pred tyzdnom mi robili znovu kyretaz. Dnes som bola na kontrole a dr mi povedal, ze zistili, ze vo mne zostala placenta, ktora bola uz zrastena s maternicou, ale odstranili to. Hned na to mi urobil sono a zistil, ze stsle tam nieco mam. Ze pockame tyzden ak sa to same neodluci tak bude potrebna znovu kyretaz. Chcem sa opytat ci ste sa s niecom podobnym uz stretli, pretoze mam z toho strach a vobec sa mi nepaci predstava, ze by mi mali v tak kratkom case robit 3. kyretaz. A bojim sa ci to nebude mat vplyv na dalsie tehotenstvo. Toto bolo moje prve tehotenstvo a ziadne deti este nemam.
@andovka007 Dakujem velmi pekne ❤️ Moc si to vazim.
Jednoznacne to zbavit vsetkeho, co moze byt na maternici narastene, prilepene. Aj za cenu, ze to budu 5x robit . Neviem ze to nevedia naozaj ze poriadne spravit. Mozno by som zvazila ine pracovisko
Tiež by som odišla inam, keďže podľa mňa je celý proces nezvládnutý. Vypýtala by som si lístok od obvodného gynekológa a hľadala kompetentnejšie pracovisko.
@magduska77 nemám síce skúsenost s týmto...aj keď mam za sebou MA s kyretazou..ale mrzí ma čím si prechadzas a prajem nech všetko dobre dopadne🍀