Opakovaná konizácia krčka maternice

elenka45tr5
12. júl 2024

Ahojte. V juni mi robili konizáciu krčku maternice. Po 2 tyzdnoch od operácie som telefonovala ohladne vysledkov a hned mi lekarka oznamila ze zakrok treba urobit este raz hned ako sa zahojim. ( t.j po 6 tyzdnoch).
Lebo tkanivo ktore je napadnute HPV je aj po bokoch a ze neodobrala vsetko co mala vziat. Bola mi robena LEEP konizacia.
Takze poradte mi, ze ci by ste sa dali operovat zrovna u tej istej lekarky a ci sa toto niektorej z vas stalo.

Podotykam, ze mam male dieta 2r som na RD a manzel nema tolko dovolenky aby mohol v takomto kratkom case byt doma a pomahat mi s malou.

Prosim Vas ozvite sa mi. Dakujem.

zmrzlinka2021
12. júl 2024

@elenka45tr5 manžel ocr a ty smer operacia

elenka45tr5
autor
12. júl 2024

@zmrzlinka2021 operacia ma urcite caka. Ja som ale stratila doveru co sa tyka lekarky. Akoze ok, brala by som, keby mi vysli zle vysledky po pol roku po nejakej kontrole. Ale nie, ze tam volam a povie mi ze je to po boku nevzala som Vam vsetko. Pride mi to divne.

elenka45tr5
autor
12. júl 2024

@elenka45tr5 ak sa niekomu stalo nieco podobne napiste mi. Ja mam teda ale smolu.

zmrzlinka2021
12. júl 2024

@elenka45tr5 držím palce, aby si našla dobre riesenie

pribinak
12. júl 2024

Nepoznám nikoho komu by sa niečo takéto stalo, ale plne chápem, že lekárke už nedôveruješ

Ja by sim šla na konzultáciu k inému gyn., poradiť sa ako ďalej a čo sa stalo

Pozerám že si z Ba, je tu veľa gyn. Fakt pouvazuj nad konzultaciou

elenka45tr5
autor
12. júl 2024

@pribinak ano asi vyhladam ineho onkogykologa a pojdem na jednodnovu chirurgiu. Mala je na mna naviazana a zle znasala odlucenie. Navstevy samozrejme zakazane pre taketo male deti. Dakujem za rady.

elenka45tr5
autor
12. júl 2024

@zmrzlinka2021 dakujem🌸

ibrunova
12. júl 2024

@elenka45tr5 ako dlho si bola po konizácii v nemocnici? Jednu noc, či?

elenka45tr5
autor
12. júl 2024

@ibrunova na 2 noci som bola.

elenka45tr5
autor
12. júl 2024

@elenka45tr5 v jeden den pridete, nic nerobia len vas tam drzia dalsi den zakrok a na dalsi den rano domov

elenka45tr5
autor
12. júl 2024

@elenka45tr5 podla mna je to cisto len buzeracia, respektive robi sa to asi kvoli poistovni. V ten prvy den co tam pridete Vas ani nepustia do automatu po kavu.

luccija
12. júl 2024

@elenka45tr5 áno, robí sa to kvôli poisťovni mne to hlava neberie, že lôžka preplnené a takto sa to robí.Moj otec tak isto mini zákrok a povedali mu, že kvôli poisťovni tam musí byť 3 až 5 dní, muž mal problémy s chrbticou ležal na neuro detto
Keď chces iný názor onkogynekologa odporúčam Igor Slezák Strečnianska ja by som sa už nedala operovať tej istej lekárke.Drzim palce

mira0611
12. júl 2024

@elenka45tr5 ahoj, mne robil tiez konizaciu, hned sa podarila.
Mne ju robil MUDr.Slezak Igor v Dun.Strede, ale ordinuje aj v BA, v DS vtedy chodil raz za tyzden, skus vyhladat jeho. Ja som si ho vtedy googlila a bol to v tom case skuseny odbornik.

ktochytavzite
13. júl 2024

@elenka45tr5 skontaktujeme to s iným pozri recenzie a chod ešte inde na vys a rozhodni sa potom.Ja by som tiež stratila dôveru.

ibrunova
13. júl 2024

@elenka45tr5 aha, jasné, mňa po príjme pustili domov a prišla som až ráno na zákrok.

elenka45tr5
autor
13. júl 2024

@ibrunova v ktorej nemocnici?

ibrunova
13. júl 2024

@elenka45tr5 LM.. Ďaleko

ibrunova
13. júl 2024

@elenka45tr5 ja by som na tvojom mieste ostala v Ba

elenka45tr5
autor
13. júl 2024

@ibrunova ano, to mi je dost daleko

lucuass
13. júl 2024

Ahoj , pri konizacii je možné že lekári všetko neodstránia z dôvodu že idú naslepo .. preto sa vždy berie až výsledok z histologie od konizacie . Stáva sa že ženám musia robiť rekonizaciu presne kvôli tomu že pri prvej operácie sa neodstráni všetko , presne kvôli tomu že hpv je hlbšie . Neviem podľa mňa netreba viniť lekárku , u nich to je taký postup , odoberajú z krčka toľko koľko treba aby ti ho zachránili , keď vidia že je to ďalej tak musia vziať viac až na druhý pokus

brunteless
8. sep 2024

@elenka45tr5 Ahoj. Ja mám tiež po konizácii zlé výsledky. Lekárka mi povedala, že mi zatiaľ nechce robiť rekonizáciu, ale pôjdem častejšie na kontrolu, teda po 4 mesiacoch. Ale ja som určite staršia ako Ty, mám 2 deti, dcéra je už dospelá. Podľa mňa odstraňujú toľko tkaniva, koľko musia. Nejde o zanedbanie. U Teba odstránili toľko, aby si mohla mať ešte deti. Ja som mala šťastie, že som mala možnosť jednodňovej chirurgie.

zuzanalatkova
Dnes o 08:50

@elenka45tr5
Ahoj.Aj ja som po rekonizacii a som za to vďačná.Nie sme ani prvé ani posledne.Vedia co robia.Ja som si po výsledky po prvej konizacii išla osobne a nechala som si všetko vysvetliť.Co a prečo a co ak nie.Deti mam tri a 32 rokov a čaká ma hysterektomia.Ale bola som len na jednodnovke ale boli to jak fras.Ta prvá bola super