Oneskorená a krátka menštruácia

marinana
29. sep 2017

Ahojte máte niekto skúsenosti s týmto. Mrcha mi meškala 2 dni na tretí prišla a trvala len tri dni nedá sa však povedať žeby to bolo slabé spinenie počas tehu. Nemáte s tým niekto skúsenosť ? Pred ms som si robila test bol negatívny

deti95060810
29. sep 2017

sprav si test po menzese...možno budeš prekvapená...🙂

marinana
autor
29. sep 2017

Deti95060810 máš s niečim podobným skúsenosť ? 🙂

jankalukasova
29. sep 2017

Ahoj... toto sa mi stalo minuly rok v juni... dnes vedla mna spi skoro 8 mesacna dcerka...

marinana
autor
29. sep 2017

@jankalukasova ahoj 🙂 to je milé ,ja by som sa tehu iste potešila ,len sa nechcem sklamať, prosím tá nepamätás si či si si robila test aj pred ms ? 🙂 poprípade ako dopadol

deti95060810
29. sep 2017

@marinana áno ...pri prvom a treťom tehu....len men. trval krátko - deň...
Pri prvom som si test nerobila vôbec, pri ďalšom tehu som si test robila, len vééééľmi neskoro.....

jankalukasova
29. sep 2017

@marinana pred som si veru nerobila. Mne meskala tusim tiez dva dni a prislia velmi slaba, trvala len tri dni, na stvrty uz vobec nic a vtedy som sa zamyslela, ze halooooo nie len robota ale aj zdravie, vecer som si urobila test, vobec som necakala dve ciarky, myslela som si, ze to vsetko je len stres, ale boli tam...

marinana
autor
29. sep 2017

Ďakujem Vám za pomoc 🙂 takze mi neostáva nič iné len si spraviť test aby si som bola istá

marinana
autor
29. sep 2017

A ešte taký detail že dnes by to bolo 6 dni od nechráneného styku bolo by to možné ?

lolita555
29. sep 2017

No dufam ze si najdes dve ciarky a budes stastna ale u mna rovnaky priebeh bol ked som mala zamlcany potrat.meskala mi mrcha 4 dni slabulinka ciarocka a potom prisla mrcha.doktorka mi povedala ze je to bezne a keby si nerobim test tak by som ani nevedela ze sa nieco udialo.

marinana
autor
29. sep 2017

@lolita555 to mi je luto že ti to takto dopadlo prajem ti do budúcna len to dobre no som zvedavá že čo sa to deje somnou ja mám pochybnosti hlavne koli všetkým blízkym ktorí na mna kukaju a hovoria že ako som opeknela že vyzerám ako keby som bola tehotna ach tá ich intuícia

lolita555
29. sep 2017

@marinana velmi ti to prajem skus testik o par dni uz by malo byt nieco vidiet

lilyianka
30. sep 2017

@marinana urcite nemozes byt tehitna z nechraneneho styku pred 6 dnami...ten by musel nastat skor....ved urob test a uvidis...

marinana
autor
30. sep 2017

@lilyianka posledný je pred 6 dňami to by mi prišlo take najrozumnejšie keďže pred “ms “som mala /

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
livia54
30. sep 2017

Dobrý večer mám podobný problém menštruácia mi meškala 5 dní ptm prišla A trvala necelé dva,beriem antikoncepciu test negativny robeni 20 teho,cítim sa čudné unavená.hnačky,nafúknuté brucho neviete mi poradiť coto môže byť môžem byť vtom?

marinana
autor
30. sep 2017

@livia54 myslím si že ak si mala negatívny test tak to nebude tehu a navyše ak máš nasadenú antikoncepciu, môže to byt ale vedľajší účinok antikoncepcie , skús skočiť za doktorkou budeš múdrejšia 🙂 ja Niesom fanúšik antiky takze myslím že to bude nou je to sama chémia ktorá až príliš zasahuje do organizmu

vedvieskto
30. sep 2017

@marinana pikodavky hormonov ktore sa riedia este v krvi a maju max.60% dostupnost enteralne = sama chemia,
@livia54 normalne mozes mat crevnu virozu, z toho ta unava a nafuknutie a pri onemocneniach sa to moze takto prejavit, spravit si test, dalej uzivat ako sa ma a ak sa to bude opakovat o mesiac ist za svojim gynekologom

saskia00721
30. sep 2017

@jankalukasova akedy ti test vyšiel pozitívny?

saskia00721
30. sep 2017

Pokiaľ má žena slabé krvácanie v čase ms a neni to uhniezdenie tak by to malo znamenať že má málo hcg hormónu nie?

saskia00721
30. sep 2017

Teda ak je tehotná a uhniezdenie bolo už predtým tak som to myslela. A keď má málo toho hormónu tak preto niektorým týmto ženám vychádzajú pozitívne testy dosť neskoro teda ja tomu tak chapem

vedvieskto
30. sep 2017

Vobec....hcg je tehotensky hormon a menstruacia je fyziologicka, zavisy hlavne na vyske endometria

saskia00721
30. sep 2017

@vedvieskto tak potom čo spôsobuje že niektoré ženy krvácajú aj 4 mesiace a testy vyjdú pozitívne až niekedy po 8tt?

vedvieskto
30. sep 2017

Tie 4 mesiace nie je menstruacia, to je take spinenie a nepocul by som ze by testy boli validne az v 8tt

jankalukasova
30. sep 2017

@saskia00721 nooo tak ako píšem... dva dni meškala, tri dni slabá a štvrtý deň nič... takže 2+3 je 5 +1.. čiže na 6 deň odvtedy čo mala reálne prísť. Kedy bola ovulácia netuším.

vedvieskto
30. sep 2017

@saskia00721 vlastne ma napadla situacia ked mozes krvacat a slabo a nepravidelne a to je GEUčko a aj test ti moze vyjst pozit

saskia00721
30. sep 2017

@vedvieskto no ja som počula a mám aj kamarátky ktorým vychádzali do 7 až 8 TT negatívne testy a jedná sa o tehotenstve dozvedela v 3 mesiaci a druhá v 5.

saskia00721
30. sep 2017

@vedvieskto čo je geucko?

vedvieskto
30. sep 2017

@saskia00721 mimomaternicove tehotenstvo

Saskia.som pocula, ja som pocul ze bude dialnica do roku 2010 do kosic a stale nic 🙂

saskia00721
30. sep 2017

@vedvieskto vieš čo poznám obe tie baby osobne tá jedna do 5 nemala ani brucho v druhom mesiaci bola u lekára povedal jej že není tehotná a bola a doslo sa na to až v 5...