Okrúhle alebo anatomické silikóny

lenkaisabel
22. apr 2021

Dobrý deň.... čítala som tu veľa toho o silikónových prsiach, no potrebovala by som terajšie informácie a rady ohľadne tejto témy. Som po operácii po ktorej som schudla a rovnako som aj 8rokov po pôrode po ktorom som musela brat ťažké hormóny a lieky na odstavenie laktacie, musela som mať vyše troch mesiacov silno sťahovane a obviazane prsia a vyše dvoch rokov som mávala problémy so zápalom prsnikov. Prsia som mala predtým krásne plné a oblé D+ a teraz mám len ovisnutú kožu ( volám to psie uši) mám problém so zapareninami a mikro trhlinkami. Nemôžem už na seba ani pozerať 🤦 preto som sa objednala do BB na plastickú operáciu a potrebovala by som rady od žien, ktoré majú už urobené prsia. Neviem ako si vybrať typ implantátu...viem len, že chcem mať znova plný dekolt a nemusiet do tielok nosiť podprsenku🙏🙏🙏🙏

ivkazba
22. apr 2021

Sťahovanie pŕs pri zastavovaní laktácie je jedna z najhorších vecí. Sťahovanie jednak nezastavuje laktáciu a jednak spôsobuje zápaly. Kto ti toto vtedy poradil, radil veľmi veľmi zle. To len margo tvojho popisu, lebo sťahovať prsia je asi najhoršia rada.

A čo sa týka pŕs, čo povedal chirurg? Pred objednaním na operáciu si určite absolvovala sedenie. Ja by som sa radila s ním, nech on zhodnotí tvoj stav a dá odporúčanie, aj zo zdravotného aj z estetického hľadiska. Nevieme ako vyzeráš, takže ťažko my naslepo posúdime, ktorý tvar implantátov by ti viac padol.

eternity24
22. apr 2021

@lenkaisabel Ja si tiez myslim, ze ohladom tvaru implantátu radi chirurg a nie ženy v diskusii na MK. Druh zvoleného implantátu predsa zavisí od vašej postavy atd.

lenkaisabel
autor
22. apr 2021

@ivkazba tak mám široké ramená užší pás a široké boky a veľký zadok. Obvod pod prsiami mám 90 🤦 ja som taká krv a mlieko...ak by nevadilo môžem poslať fotku do správy súkromnej .....objednaná som ešte len na prvú konzultáciu, no už tam sa ma budú pýtať čo by som chcela a na predstavu to mi vraveli už v telefóne...čo sa týka sťahovania pŕs to bolo priamo po pôrode v nemocnici na gynekológii a keď som plakala, že mám bolesti a podobne ešte po mne vtedy vrieskali, že to musím vydržať a to som bola po náročnom cisárskom reze a umrel mi syn 🤦

lenkaisabel
autor
22. apr 2021

@eternity24 napísala som to tu z dôvodu, že sme tu ženy, ktoré tie prsia už majú urobené a niektoré aj na druhý krát trebárs a ako ženy,si vieme poradiť a pomôcť....

ivkazba
22. apr 2021

@lenkaisabel je tu skupina silikónové prsia, tam je určite dosť žien, ktoré ti povedia o svojich skúsenostiach.

ivkazba
22. apr 2021

@lenkaisabel a čo sa týka tej nemocnice, áno, naše pôrodníctvo vo väčšine pôrodníc žije sto rokov pozadu a bežne používajú praktiky, o ktorých sa už desaťročia vie ako o nevhodných až nebezpečných.

lenkaisabel
autor
22. apr 2021

@ivkazba už som to písala v popise, že to tam mám všetko prejdene 🤦 neviem... Dúfam, že tu fakt prídu aj žienky, ktoré mi poradia v tom čo potrebujem niesom zvedavá na čítanie príspevkov trebárs z roku 2010...neviem či sa chápeme

ivkazba
22. apr 2021

@lenkaisabel aha, to mi uniklo, že tú skupinu si prešla. Tak snáď sa niekto ozve ešte.

lenkaisabel
autor
22. apr 2021

@ivkazba toto čo sa týka pôrodníc je veľmi pekne napísané....

sashabb
22. apr 2021

@lenkaisabel pokiaľ si si preštudovala skupinu silikonové prsia, tak si sa tam určite dočítala, že ty môžeš mať nejakú predstavu ktorú ukážeš doktorovi, no on posúdi či to možné je alebo nieje. Nie každé prsia môžu mať implantát aký si pacientka praje. Čiže treba mať ako takú predstavu, príp. fotku pŕs, ktoré sa ti páčia a už je to potom na Dr. aby sa priblížil k tvojej predstave.

alexas56
22. apr 2021

ahoj, určite ti najlepšie poradi doktor..ja mam urobene prsia, sice som nemala problem ako ty, ale ked som prišla tak som doktorovi povedala svoju predstavu a navrhol mi anatomicke, ani nevidno ze mam umele prsia🙂