Odstránenie maternice a krčka maternice

katkka08
23. jún 2020

Žienky prosím vás, ktoré máte odobratú maternicu odobrali, vám ,aj krčok maternice, prosím vás o vašu skúsenosť čím skôr ,čakám na operáciu a neviem sa rozhodnúť .Ďakujem

elisabethsydney
23. jún 2020

@katkka08 ahoj akože sa nevieš rozhodnúť? veď ja neviem ale rozhodovať by mal Doktor nie? že co treba vybrať von a z akého dôvodu ta budú operovať?

katkka08
autor
23. jún 2020

@elisabethsydney pre dlhé krvácanie čo sa týka menzesu

elisabethsydney
23. jún 2020

@katkka08 aha škoda tak do tohto nevidím že čo by bolo lepšie pre teba ale ak chces mať ešte deti tak krčok vybrať.

mrkvicka060
23. jún 2020
zuzu1994
24. jún 2020

@elisabethsydney pani ide na odstranenie maternice...treba citat s porozumenim 🤦🏼‍♀️myslim ze je to jasne napisane a vy pisete o tom ci chce mat deti omg treba si nieco radsej viac krat precitat ako napisat takuto neadekvatnu vec k danej teme tym som vas nechcela urazit

elisabethsydney
24. jún 2020

@zuzu1994 mrzí ma to zle som to prečítala aj som to chcela upraviť čo by sa aj stalo no nedá sa mi hneď motam sa okolo malej dcérky, mňa to ozaj mrzí ja chápem veciam a problémom len som to ozaj zle prečítala zaujala ma tá téma lebo som si myslela že má pani taký problém ako ja rakovina krčka maternice 😢 ale potom mi odpísala že ona to rieši kôli menzesu.Ja mám karcinóm krčka maternice zhubný a som v 26 TT a celá rodina tým trpíme musíme bojovať takže prv keď budete súdiť a posudzovať tak ešte chvíľu počkajte.

katkka08
autor
24. jún 2020

@elisabethsydney držím palce, myslím na vas,ja to úź mám za sebou

zuzu1994
24. jún 2020

@elisabethsydney ale ved ja nikoho nesudim a myslim ze som nic zle nenapisala dufam ze u vas to dopadne dobre a drzim palce mate to tazke

cackaa
24. jún 2020

@katkka08 Ahoj, mne brali minulý rok aj s krčkom. Robili mi to laparoskopicky a cez pošvu ťahali von zvonom a vtedy ide preč aj krčok. Pokiaľ to ide rezom brucha, tak tam sa myslím neodstraňuje krčok, ale nie som si istá. Pokiaľ niečo chceš vedieť, tak sa kľudne pýtaj.

retatka
24. jún 2020

@katkka08 kolko máte rokov keď sa pre takéto riešenie rozhodli keď ste mali len s menzesom problémy.?Nezaberala hormonálna liečba?Robili i kyret?Ja som tiež cez 3 mesiace krvacala a nikto mi takéto radikálne riešenie nenavrhol preto má to zaujíma ..

elisabethsydney
24. jún 2020

@katkka08 ďakujem dúfam že tú rakovinu porazím 🙂

katkka08
autor
24. jún 2020

@retatka 6 rokov od posledného pôrodu som krvacala, špinila a menze som dostávala už na 20 -22 deň

katkka08
autor
24. jún 2020

@cackaa úź to mám za sebou dali my von maternice aj kŕčok laparoskopicky

janarado
27. jún 2020

@katkka08 prosím vás aj ste po zákroku krvácala a ako dlho? Mne to robili teraz v stredu

katkka08
autor
27. jún 2020

@janarado nekrvácam vôbec, iba sem tam také jemné špinenie ale veľmi slabulinké

janarado
29. jún 2020

@katkka08 dnes som piaty deň po zákroku a až dnes sa cítim veľmi unavená, vy ste to ako malá?

janarado
30. jún 2020

@cackaa ahoj, prosím ťa brali mi minulý týždeň laparoskopicky maternicu a krčok a stále mám veľké problémy s vetrami, mala si podobné problémy, či nie?

cackaa
30. jún 2020

@janarado áno, mala a aj s vyprázdňovaním...dosť ma to bolelo, trvalo to nejakú chvíľu

katkka08
autor
30. jún 2020

@janarado unavená strašne a kŕče nenormálne ,keď niečo zjem ,alebo sa napijem a hneď musím na vecko

janarado
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janarado
2. júl 2020

@cackaa ďakujem

janarado
2. júl 2020

@katkka08 ďakujem, ja som pre istotu ešte aj zápal dostala😔

katkka08
autor
3. júl 2020

@janarado čoho zápal?

janarado
4. júl 2020

@katkka08 zápal tej rany vo vnútri, dali mi antibiotika

katkka08
autor
4. júl 2020

@janarado aké si mala príznaky

janarado
5. júl 2020

@katkka08 zacalo ma bolieť v podbrušku a na wecku som si všimla zapachajuci výtok, tak som pre istotu šla k lekárovi a zisťovali mi zápal v krvi

katkka08
autor
5. júl 2020

@janarado po operácii si mala katéter

janarado
6. júl 2020

@katkka08 áno, jasné, že áno, teda vybrať ho potom, to bol iný zážitok😔

katkka08
autor
6. júl 2020

@janarado a spini

katkka08