Žienky prosím vás, ktoré máte odobratú maternicu odobrali, vám ,aj krčok maternice, prosím vás o vašu skúsenosť čím skôr ,čakám na operáciu a neviem sa rozhodnúť .Ďakujem
@elisabethsydney pre dlhé krvácanie čo sa týka menzesu
@katkka08 aha škoda tak do tohto nevidím že čo by bolo lepšie pre teba ale ak chces mať ešte deti tak krčok vybrať.
@elisabethsydney ?!
@elisabethsydney pani ide na odstranenie maternice...treba citat s porozumenim 🤦🏼♀️myslim ze je to jasne napisane a vy pisete o tom ci chce mat deti omg treba si nieco radsej viac krat precitat ako napisat takuto neadekvatnu vec k danej teme tym som vas nechcela urazit
@zuzu1994 mrzí ma to zle som to prečítala aj som to chcela upraviť čo by sa aj stalo no nedá sa mi hneď motam sa okolo malej dcérky, mňa to ozaj mrzí ja chápem veciam a problémom len som to ozaj zle prečítala zaujala ma tá téma lebo som si myslela že má pani taký problém ako ja rakovina krčka maternice 😢 ale potom mi odpísala že ona to rieši kôli menzesu.Ja mám karcinóm krčka maternice zhubný a som v 26 TT a celá rodina tým trpíme musíme bojovať takže prv keď budete súdiť a posudzovať tak ešte chvíľu počkajte.
@elisabethsydney držím palce, myslím na vas,ja to úź mám za sebou
@elisabethsydney ale ved ja nikoho nesudim a myslim ze som nic zle nenapisala dufam ze u vas to dopadne dobre a drzim palce mate to tazke
@katkka08 ďakujem dúfam že tú rakovinu porazím 🙂
@katkka08 ahoj akože sa nevieš rozhodnúť? veď ja neviem ale rozhodovať by mal Doktor nie? že co treba vybrať von a z akého dôvodu ta budú operovať?