Odstránenie maternice

ivka1109
Včera o 19:55

Ahojte, chcela by som sa opýtať. O týždeň idem na operáciu. Idú všetko vybrať. Maternicu, vajíčka. Ma toto niekto za sebou ? Chcela by som vedieť, budem krvácať dole? Ak áno aké sú lepšie vložky? Poporodně ale klasické?
A ako dlho ste prosím boli v nemocnici? Idú mi to robiť laparoskopicky a cez pošvu, zvrhlo sa to dosť rýchlo. A teda všetko som sa dr. Nestihla popýtať. Len už sa mi to moce všetko hlavou. A ako dlho ste cca po takomto boli v zákroku boli v nemocníci?
Mám 36rokov. Ďakujem

anavianavi
Včera o 20:05

moja mamka bola nedavno. v nemocnici bola 5 dni. Kazdy to znasa inak, ale ona nemala extra velke bolesti. este stale po mesiaci nosi vlozku. popravde neviem ake nosila, ale asi velke absorbcne.

zaneta123
Včera o 20:18

@ivka1109 laparoskopicky v MT , vo štvrtok som nastúpila v pondelok som šla domov. Krvácanie minimálne cca týždeň, rok 2023

janetinka27
Včera o 23:20

@ivka1109 ahoj, pozri si tuto diskusiu

https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/hysterektomia-odstranenie-maternice-2/?scrollto=first

Ja som bola tento rok, tiez mi vybrali vsetko, aj nejake uzliny, operacia cca 3 hodiny, ziadne komplikacie, krvacanie len slabulinke az neviditelne cca 2 tyzdne, po zakroku som tiez nekrvacala, len slabo spinila. Bolest bola iba po prebudeni, ale nie silna,hned mi pichli nieco do kanyly, na druhy den som normalne fungovala, chodila som, ziadne bolesti, akurat som bola "hladna".
Dalsie rano ma pustili domov po ranajkach,konecne som sa najedla a to mi vlialo silu, bola som pn 6 tyzdnov, oddych, klud, leto, zmrzlina :D