Dobrý deň, trpím PMDD (predmenštruačná dysforická porucha), čo sú silnejšie symptómy PMS, pre mňa hlavne psychické.
Vedeli by ste mi, prosím, niekto poradiť nejakého gynekológa/ičku alebo psychiatra/ičku, ktorí by vedeli vypočuť, pochopiť, mali ľudský prístup, nezovšeobecňovali problémy a hlavne sa zaoberajú týmto vážnym problémom, ak máte podobnú skúsenosť ako ja?
Dobrý deň, bohužiaľ gynekológa som k tomuto problému nenašla. Chodím k psychiatričke a beriem lieky. Musím povedať, že sa mi tie predmenštruačné stavy dosť zlepšili po kvapkách Gynex od firmy Energy. Sú naozaj dobré, ale treba ich brať dlhodobo, aspoň 2 mesiace aby sa dostavil účinok.
@zubrienka100 dobry den a ake lieky uzivate na pmdd ??🙂
Ja som uzivala sertralin 50 ale skusila som vysadit a predmenstruacne pmdd sa objavilo v plnej forme presne tyzden pred menstruaciou .. gynekolog to ziaden neriesil
Len psychiater a ten odporuca sertralin
Ake mate vy skusenosti? Co pomaha
@zubrienka100 berieš gynex aj popri AD? Ja už nevládzem
Zeny asi sa stal zazrak ale po porode mi nasadila gyn dr hned tabletky zlynda antina aby som nemala vykyvy hormonalne a ja ziadne pmdd nemam 🫣❤️ sertralin neuzivam pretoze sme chceli dieta a mam dieta bez liekov vsetko som riesila na gyne dr hned ze ano pmdd je zle a ze ked som to mala v tak silnej forme ze hned aby pomohla nasadi zlyndu aby k menzesu a ovulacii ako keby ani nedocchadzalo 🤞🫶🫶 a zatial 3 mesiace co uzivam a mne je dobre 🌸🤞😍 ziaden produkt co odporucaju mi nepomohol mohla som hocico skusat az tieto lieky
@21janka12 Dobry den, chcem sa spytat ci ste nasli takehoto gynekologa, lebo ja tiez trpim na PMDD...