Odporučte mi gynekologičku zaoberajúcu sa PMDD

21janka12
14. aug 2021

Dobrý deň, trpím PMDD (predmenštruačná dysforická porucha), čo sú silnejšie symptómy PMS, pre mňa hlavne psychické.
Vedeli by ste mi, prosím, niekto poradiť nejakého gynekológa/ičku alebo psychiatra/ičku, ktorí by vedeli vypočuť, pochopiť, mali ľudský prístup, nezovšeobecňovali problémy a hlavne sa zaoberajú týmto vážnym problémom, ak máte podobnú skúsenosť ako ja?

zubrienka100
28. jún 2022

@21janka12 Dobry den, chcem sa spytat ci ste nasli takehoto gynekologa, lebo ja tiez trpim na PMDD...

zubrienka100
14. mar 2023

Dobrý deň, bohužiaľ gynekológa som k tomuto problému nenašla. Chodím k psychiatričke a beriem lieky. Musím povedať, že sa mi tie predmenštruačné stavy dosť zlepšili po kvapkách Gynex od firmy Energy. Sú naozaj dobré, ale treba ich brať dlhodobo, aspoň 2 mesiace aby sa dostavil účinok.

keira13
15. nov 2023

@zubrienka100 dobry den a ake lieky uzivate na pmdd ??🙂
Ja som uzivala sertralin 50 ale skusila som vysadit a predmenstruacne pmdd sa objavilo v plnej forme presne tyzden pred menstruaciou .. gynekolog to ziaden neriesil
Len psychiater a ten odporuca sertralin
Ake mate vy skusenosti? Co pomaha

kalianka
27. okt 2024

@zubrienka100 berieš gynex aj popri AD? Ja už nevládzem

kalianka
27. okt 2024

@keira13 ja beriem sertralin a tak či tam som pred menzesom vyradená 😖😖😖😖 mne to začína už cez ovu, potom pár dni kľud a asi 5 dni pred ms neskutočná bolesť prs, nervozita, placlivost úzkosti a ta hlava, to sa nedá žiť. Po ms to je na chvíľu ok a potom zas do kola :( poraďte

carduelis
27. okt 2024

@kalianka mohol by pomoct progesteron, skus si pozriet plodar.sk a restorativna reprodukcna medicina (BA - Mudr Gerová)

keira13
28. okt 2024

Zeny asi sa stal zazrak ale po porode mi nasadila gyn dr hned tabletky zlynda antina aby som nemala vykyvy hormonalne a ja ziadne pmdd nemam 🫣❤️ sertralin neuzivam pretoze sme chceli dieta a mam dieta bez liekov vsetko som riesila na gyne dr hned ze ano pmdd je zle a ze ked som to mala v tak silnej forme ze hned aby pomohla nasadi zlyndu aby k menzesu a ovulacii ako keby ani nedocchadzalo 🤞🫶🫶 a zatial 3 mesiace co uzivam a mne je dobre 🌸🤞😍 ziaden produkt co odporucaju mi nepomohol mohla som hocico skusat az tieto lieky