Ahojte poradili by ste mi nejaký dobrý krém na pálenie a svrbenie zo spodu co by som si mohla kúpiť v lekárni poraďte prosím
@gabriela198 okrem krému ja veľmi odporúčam mydielko na intimne partie Nivea intimo... najmä tá ružová je príjemná ale aj tá zelena je fajn... vždy pri sprche či kupani... veľmi to ukľudnuje a nenarúša ph, práve že pomáha udržiavať správnu ph... za mňa top vec na toto... 🙂
Ja odporucam grapefruitovy olejcek. Vyborna vec... Mna tak palilo pri moceni, ze sa to nedalo vydrzat. Vzdy som mala strach, ked mi bolo treba ist na wc. Skusala som rozne kremy a nic mi nepomahalo. Toto bola jedina vec, ktora zabrala.
Keď niečo nezaberá, možno je problém v nesprávnej diagnóze, nie v kréme.
Je rozdiel či máš mykózou, kvasinkovú infekciu, bakteriálnu, poprípade problém s močovými cestami.
Podľa svrbenia sa prikláňam k mykóze, ale zájdi si aspoň do lekárne, lekárnik by ťa mal otázkami nasmerovať k správnemu produktu.
@nika3136 / presne tak jedina si napisala spravne
@punka24 / intimne mydlo ed ma svrbenie stipanie? za tym je prblem mykoza alebo ina infecia a rozhodne nestaci mydlo nivea
@akinom0077 mňa palilo dole, tak až štipalo a tak hnusne podráždene jak keby ani neviem prečo a mi toto zabralo po 2 dňoch... používam každý večer pri sprche a problem nemám ani som za lekarkou nešla vtedy... a na preventivke všetko v poriadku bolo keď som naposledy bola... takže dakedy stačí naozaj málo...
@gabriela198 Jenamazol 2% - odporúča ho moja lekárka. Dostaneš ho kúpiť v lekárni. Z mydielok a intímnych gélov má väčšinou vrásky na čele.
@gabriela198 Canesten Duo Combi.