Ahojte baby 23-30.6 ideme do Egypta , no bojím sa , že mi príde menzes nakoľko teraz sa mi už pomaly rozbieha a menzes si chodí ako chce , niekedy príde 3dni skôr niekedy zas 3dni mešká 🤦🏼♀️ Tak sa chcem spýtať či ste niektorá už oodialovala menzes a či to zabralo . Ďakujem pekne
@avanka ja som mal každú dovolenku menzes , mohli sme ju mat či už na konci , v strede alebo na začiatku mesiaca proste vždy prišiel a už ma to nebaví 😁😄 tak som rozmýšľala že si ho nejak posuniem , tak uvidím.
Tiez norethisteron, asi dvakrat som posuvala kvoli letnej dovolenke. Bolo to v pohode.
Aj ja norethisteron viac x a tak to bolo dobre
posúvala som si pred rokmi, ale ak môžem poradiť, posuň si ho už teraz, nie až tesne pred dovolenkou. Potom som presedlala na Mirenu a odvtedy na menzes na dovolenke netrápi, lebo vyše desať rokov ho nemám.
Tiež si dávam predpísať Norethisteron - len zavolám do ambulancie k ženskému dr. a pošle mi e-recept. Je to najspoľahlivejšie, ak neuzivas HAK v tbl - nimi sa tiež da regulovať krvácanie - neurobíš pauzu medzi tabletami.
Domáce recepty ako citrónová šťava a podobne neodporúčam, lebo výsledok je neistý. Menštruácia je riadená hormónmi a teda sa aj posúva spoľahlivo hormónmi.
Ano, mala som Luthenil a fungovali tabletky super, s tym problem.
@evkamotka baby
@hazelgracegus
@avanka
@ropucha6 baby a ako ste to brali ?
Áno,brala som norethysteron..nie je to bohviečo,ale keď mi zo 16 dní dovolenky pri mori na 10 vychádza menzes...