Oddialenie menštruácie, ktorá aj tak prišla

coorky
16. jan 2021

Ahojte, nebola ste niekedy niektorá z Vás v situácií, že ste brali tabletky, aby ste oddiali menštruáciu a tá napriek tomu prišla? Vo štvrtok som si vzala z poslednú zo starého plátka, včera som začala brať z ďalšieho a aj tak napriek tomu som ju dnes ráno dostala. Neviem čo mám teraz robiť :/...Mám prestať brať tabletky alebo pokračovať v plátku? Blbé je, že je sobota a ja nemám možnosť zavolať svojej doktorke...Navyše potrebujem telo naučiť, byť bez cyklu 4 mesiace, nakoľko v Máji máme svadbu a zrovna na ten termín mi vychádza aj začiatok cyklu...No proste blbo sme si to naplánovali :(...Inak užívam Lindynette 20.

veronikaszabova
16. jan 2021

@coorky
""Navyše potrebujem telo naučiť, byť bez cyklu 4 mesiace""
A to naco? Ved v case svadby si mala brat 2 plata antikoncepcie za sebou. Naco to uz riesis teraz? 🤷‍♀️

katka13katka
16. jan 2021

@coorky ahoj, tiež sa mi to raz stalo, menštruácia prišla aj keď som ju chcela oddialiť. Tabletky som ďalej brala. A svadba je až v máji, takže by som sa tým teraz nezaoberala..a tiež vynechávať 4cykly nie je podľa môjho názoru najsprávnejšie. 😌

mharia
2. mar 2021

Ahojte baby .Prosím viete mi poradiť ...antiku beriem už druhý mesiac bez 7dnovej pauzu...vo štvrtok mám poslednú tabletku...Ak v piatok budem mať pohlavný styk budem ešte krytá tabletkami ...