Od skončenia menzesu špiním

ziabronozka
12. okt 2020

Ahojte, od skončenia MS stalé jemne špiním, teraz po ovu trocha viac. Je to svetlo hnedej farby, nič ma nebolí len sem tam ma dolu par dni svrbelo ale už to prešlo. Bez bolesti. Dnes len nafuknuté brucho a začalo mi viac chutiť jesť, koli škaredemu počasiu. Čo znamená dlhodobé špinenie. Neviem či je to zápal keď nemám bolesti ničoho.

darci17
12. okt 2020

@ziabronozka ahoj, tento mesiac mám to iste, zajtra idem k dr, ja ešte dojčím, no aj vek už mám vyšší, tak som zvedavá, čo to bude. Hlavne nech to nie je nič zle. Myslíš, že môžeš byt tehotná?

ziabronozka
autor
12. okt 2020

@darci17 no dufam že to nie je naozaj nič hrozné, daj potom vedieť ako si dopadla. Neviem snažili sme sa a nedarilo sa tak sme to nechali plavat ked bude tak bude. Tak neviem. Ale potešilo by. 🙂

makova333
12. okt 2020

@ziabronozka je to pravdepodobne hormonalny problem resp. hormonalny vykyv. Ak sa to stane jeden krat malo by to byt ok, ale radsej by som sa pporadila s gynekologom.

ziabronozka
autor
12. okt 2020

@makova333 praveze to by nemalo byt to, to mam odsledovane a presne prave preto beriem liečivo na upravu, stalo sa mi to 1 x zatial teraz, a horm. vykyv som mala horsi a nic mi nebolo. K hormon. vykyvu to vobec nepripisujem, ani stresu.

makova333
12. okt 2020

@ziabronozka tak potom kontaktuj gynekologa