Ahojte. , od pôrodu mi dosť často mešká cyklus tak 7 dni , lenže tento krát mi meškajú 11 dni , myslite že by som bola opäť tehotná ? ja dúfam že nie neviem čo by som robila , ale robila som si ten pepino test s teska a negatív. Ale príznaky by tam nejaké boli bolesť oblasti krížov , a brutálna únava ja čo som nikdy nepotrebovala spánok cez deň tak teraz to pociťujem nejaké 3 dni že som unavená a vyčerpaná tak idem k malej a vždy viem že keby sa neudržím zaspim prvá 🤦🏼♀️pospím si a zobudím sa jak keby ma niekto s niečím ovalil 🤦🏼♀️ Je možné ozaj to tehotenstvo ? kedy by bolo asi vhodne robiť test ten digitálny ďakujem za odpovede
Rovnako mozes byt unavena kvoli kolisaniu hormonov, bliziacej sa jari a boh vie coho ineho... drzim palce, nech test vyjde, ako si zelas, uz by ti mal ukazat kazdy.
Velmi malo informacii, kolko mas od porodu? Dojcis? cyklus Ti nabehol pravidelny?
Toto vsetko a este hrba inych veci moze mat vplyv na Tvoj stav. Nehovoriac o tom, ze novorodenec da zabrat. Digitalne testy maju vacsinou 25 citlivost, cize ukazuju nieco neskor ako 10kove testy
Ja som mala taketo problémy , gyn ma poslala na endokrinológiu a mám autoimunitne ochorenie štítnej žľazy.. tehotenstvo bol spúšťač, ale tak nemusí to byť tvoj prípad… každopádne by som ešte skúsila tehotenský test na tvojom mieste , ak by bol negatív , šla by som za gyn.
@guudy antikoncepciu som už užívala nejaké roky a boli potom aj iné následky čiže viem že to užívať nechcem , a čo sa týka cyklu povedala mi že je to po pôrode normálne , vôbec aj to že mám úplne iný cyklus ako keď som nebola tehotná v tedy som o tom ani nevedela že ho mám a teraz to vypada jak keby ma rezali za živa 🤦🏼♀️😅😅 a ďalšia vec , sú aj iné možnosti kde muž môže dosiahnuť svoj orgazmus , ale stále si neodpustím poznámku , stačí kvapka o ktorej ani nevieme takto dopadla moja kamarátka a ma 3 deti a tiež si dávali sakramensky pozor
@derna ale ja som predsa nepisala len o hormonalnej antikoncepcii. Existuje predsa mnozstvo inych sposobov, ako sa chranit. Teliesko, implantat, spermicidy, kondom,…
Nechcem byt tehotna, tak sa chranim alebo nesexujem…
No, nepravidelny cyklus je samozrejme po porode normalny. Aj sa moze zmenit dlzka a intenzita cyklu. Ale po 2 rokoch od porodu by mal byt uz upraveny a pravidelny…
Ak ti mešká 11 dní tak si ho môžeš spraviť kedykolvek