Od pôrodu mám vnútorné hemoroidy

michaelabuzova
1. dec 2021

Ahojte bola som na gastro vyšetrenie a tam mi zistili vnutorné hemoroidy. Mám ich od pôrodu Mam ich už 9 mesiacov a neviem sa ich zbaviť uživala som Detralex a aj rôzne mastičky.Pytala som sa na zakrok vraj hemoroidy su veľmi male a tam nieje čo operovať.

bazalka1
1. dec 2021

@michaelabuzova och sucitim stebou, tiež som mala ten problem...ale mne to potom prešlo ako som začala obmedzovať sladke jedla. A tiež som si dávala vlákninu do jogurtu...len nanu sa musi vela pit...cize aj pitny rezim treba dodrziavat. No ale to uz mas asi vsetko oskusane ze?

janinah
1. dec 2021

A ako presne tá obmedzujú a robia problém?

michaelabuzova
autor
1. dec 2021
znikol97
1. dec 2021

@michaelabuzova treba vyskúšať dubovú kôru, dá sa kúpiť v lekárni... Mne pomohlo jedine to a za pár dní som nevedela, že bol nejaký problém...

barbora0308
2. dec 2021

@michaelabuzova ja som s vnutornymi hemoroidami mala tiez dlhodobo problem, uz som pomaly ani sediet nevedela. Skusala som rozne masticky aj lieky, no nic nezaberalo dlhodobo. Nakoniec mi jedna znama poradila, ze si mam kazdy vecer pripravit kamilkovy odvar do lavoru a sadnut si do neho aspon na pol hodinku. Rovnako sa po kazdej velkej potrebe, tam dole dobre vyutieraj aj vlhkymi utierkami (idelne si kup vlhke utierky, ktore sa pouzivaju pre babatka). Ja mam odvtedy pokoj, ale napr. bez vlhkych utierok uz odvtedy nikam nechodim ☺️. Drzim palce 🍀!

sarita510
6. aug 2023

@znikol97 pit?

znikol97
7. aug 2023

@sarita510 nie, z toho sa spraví kúpeľ, podľa návodu a posedieť si...