Od 9/2023 som nemala skoro žiadnu menštruáciu

3. feb 2024

Dobrý deň, prosím o radu,od minulého roku od septembra som nemala skoro žiadnu menštruaciu len raz som mala to cca 2 dní a na gynde som nebola keďže som nemala nejako čas a spoliehala som sa ze vždy pride ,pred tým mi pekne chodila cca 7 mesiacov ale pred tym som mala nepravidelny cyklus snazime sa o bábätko cca 2 a pol roka aj z malou pauzou vysetrenia nic neukazali okrem nízkeho progesteronu tak mi nasadila utrogestan a par cyklou som mala aj clostilbegyt na ovu kedze som ju nemavala ale nepohohol kedze doktorka to moc nesledovala ako mala ,mužov spermiogram na 1*.A v januári tohto roku som bola na gynde a pichla mi agolutin ms prišla do par dnoch silná 5 dní, dnes som 18 dc a ráno som mala ružovkasty vytok ale poobede už skoro nič ,ovu nesledujem keďže nikdy mi testy neukázali že bola, vždy negatívne mate skúsenosti?ďakujem

barbora0308
3. feb 2024

Samozrejme to moze byt cokolvek a urcite by som to riesila s gynekologom, co predpokladam budes aj ty, ale teda moja svagrina mala podobne problemy ako opisujes ty a nakoniec u nej zistili, ze je zial uz v prechode (ma iba 35 rokov...), tiez sa snazili o babatko a nasledne sa zistilo, ze zial uz nema vobec ovulaciu.

autor
3. feb 2024

@barbora0308 fuuu v prechode?tak skoro však ja mam len 29r.tak ked som bola u nej min.mesiac ma chcela poslať na konzultáciu do asistovaneho centra ale moc sa mi to nepáči keďže ma poriadne nasledovala a srala na to pokiaľ viem tak pri clostilbegyte by mala sledovať cez sono častejšie a nie raz za mesiac, uvidím ako sa to vyvinie ešte mám ísť na nový hor.profil a uvidí sa

barbora0308
3. feb 2024

Samozrejme nechcem tvrdit, ze je to aj tvoj pripad! Urcite sa daj riadne vysetrit, ja osobne by som sla aj do asistovaneho centra.

ailiba
3. feb 2024

Mozno preto by bolo dobre ist do centra asistovanej reprodukcie. Nie kazdy bezny gynekolog je taky dosledny. Ano, ked beries hormony, tak by bolo dobre, keby si bola sledovana. Slabu ms mozes mat aj pre nizky progesteron (nizka sliznica). Moja znama bola od 32 rokov v prechode. Vselico sa stava... Samozrejme to vobec nemusi byt tvoj pripad. Riadne vysetrenia su zaklad, tie by ti v centre urobili. Alebo zmen gynekologa.

autor
3. feb 2024

Aj nad zmenou som rozmýšľala ,chcela som ešte aspoň pol roka počkať a potom ísť do centra keď sa nezadari prirodzene

autor
3. feb 2024

A menstruacia iba pár hodinová

vanilkovazmrzka
4. feb 2024

Snazit sa o dieta a nemat absolutne prehlad o tom, ci vobec ovulujes, mi pride take… ako cakat na vyhru v euromilionoch bez podania tiketu.

ailiba
5. feb 2024

Ako myslis, no nejde len o otehotnenie. Dolezite je mat hormony v poriadku. Nepravidelna a slaba menstruacia nie su dobre. Ved v centre ti urobia rozsirene vysetrenia... O to by malo v prvom rade ist. Ale samozrejme je to na tebe. Mozes skusit aj napr. FEMIGARD, ten mi krasne vyladil cyklus, aj ked ja som nemala az take problemy ako ty. Alebo dlhodobo GYNEX. Su to prirodne preparáty.