Ahoj, chcem sa opytat ci sa uz niekto dal ockovat proti mykoze. Trapi ma uz niekolko rokov. Dakujem
@asia83 som v de a tu mi to ponukol doky ze su 3 injekcie a aplikuju sa po 2t. Jedna stoji 28 e. A som citala na google ze je to aj u nas.
@slavomiraaa Ja som o tom ešte nepočula. Opýtam sa svojej doktorky. By ma zaujímalo pre koho je to vhodné/nevhodné a vedľajšie účinky.
@slavomiraaa nevies nahodou ako sa to vola? Som v At, nebolo by zle sa na to popytat
@mischelag neviem, skoda. Keby si nieco zostila tak mi napis prosim.
Baby, uzivajte dlhodobo probiotika.....Rosalgin aj preventivne....mne to pomohlo uz som bola na nervy....lekar mi uz nic nechcel predpisat tak, ze skuste probiotika
Mykoza tam dole? Na to existuje lepsie riesenie ako ockovanie - uzivanie probiotik+ obmedzenie cukru + umyvanie sa len cistou vodou (ziadne gely ani intimne) + ziaden parfumovany toaletak + cisto bavlnena bielizen. Odkedy som sa jej raz zbavila uz ju nemam. Aj to som mala len kvoli ATB vtedy.
@slavomiraaa ahoj aj ja som v DE a tiez ma to zaujima lebo aj mna to uz trapy dost dlho 😭
@slavomiraaa To sa dá??? To by aj mňa zaujímalo.