17.6.21 som dostala 2.davku ockovania s tym, ze som mala akurat menzes. A odvtedy som menzes este nemala a dnes je 30,7. Tehotna urcite nie som. Mala ste niektora taku skusenost? Som 40+. Nie je to diskusia proti ockovaniu nakolko som urcite za ockovanie . Chem len odpovede k teme🙂 Dakujem
Tiez mi po 2. davke meskala tyzden. Dalsi mesiac som dostala zasa o tyzden skor a potom uz normalne. Moze to byt vakcinou, aj gynekolog to pripustil. Stresovala som najskor s tehotenstvom, potom s prechodom (41 r.), ale ani jedno ani druhe sa nekona 😊
@seahorse27 tiez si myslim, ze to bude tou vakcinou no najviac ma stve, ze som uz mohla mat po cykle a v nedelu ideme na dovcu tak som nastvana
@vamajka tiez mi takto vyjde tento rok 🙈
@seahorse27 posunula sa ti kvôli ockovaniu?
@vamajka síce nie som očkovaná, ale mala som covid. Dostala som ho počas menštruácie a ta ms trvala asi len deň a pol a krv bola taka úplne akoby hustá..bolo to dosť cudne... potom som jeden mesiac vôbec nemala q potom dva krát do mesiaca.. takže myslím, že keď covid, tak aj očkovanie môže narušiť cyklus
@lenuska9999 ktovie čo to za choroba ten covid... Či naozaj aj nie umelo vypustená..človek už nevie..je to čudné..
... Len keby už čím.mrnej ľudí zomieralo
Aj mne meškala po druhej dávke úctihodných 12dni..😌
Tiež som 40+ a meškala mi skoro mesiac :(, myslela som, že prechod, no aj dcéra to tak mala. Niekde som čítala, ze skoro každé očkovanie rozhadze cyklus nie len covidove.
Myslím že každá choroba svojím spôsobom vie narušiť menštruačný cyklus, keďže sa jedná o hormónumi ovplyvnený cyklus....mala som to pri silnej angíne a rovnako aj po očkovaní na kovid, keďže to bolo po veľmi dlhom čase jediné očkovanie čo som.dostala...určite sa to dostane do normálu...ten tretí cyklus už som maka klasický menzes...
Určite to je tým očkovaním. Mojej netere tri kamarátky, ktoré sa dali ockovat totálne rapruje menštruačný cyklus a to majú 20 rokov...
ahoj, mne meskala cca 6 dni po prvej, uvidime co bude po druhej ..
Sú takéto prípady, sestra tiež mala vynechané 2m.
Mne sa po prekonani covidu predlzil cyklus z 26 na 32 dni..bolo to super..po ockovani sa vratil na povodnych 26 🤪
@simca06022011 az 2 mesiace? Fiha
@jjanulienka a to už ako vedia povedať,že im hapruje cyklus? Veď ja som od ockovania mala len jeden. Mladých ockovali až neskôr.
a nemozes ist do prechodu?