Očkovanie a kvasinky

ika11123
22. feb 2023

Už roky má trápi svrbenie dole diskonfort aj v okolí konečnika gynekológ už mi nevie pomôcť a ja som skúsila už asi všetko možné krv moč kultiváciu výter mám negatívne ani cukrovka ani candidu v črevách kultivácia moč kvasinky negatívne.Skušalabsom rôzne maste probiotiká vytaminy doplnky na ničenie kvasiniek (oregano Čierny orech ) výplachy sedacie kúpele v čajoch sode ...proste nie je nič čo by som nevyskušala Wobenzym zelený jačmeň chlorella od Gw a veľa ďalších... samozrejme dieta tá bola ako prvá .. hygiena (vložiť tampóny probio aj riadne...) Nikdy ma to neprešlo ani len na jediný deň 😭😭😭Je tu niekto kto podstúpil očkovanie ?Asi moja posledná možnosť 😭

babulkomale
22. feb 2023

@ika11123 ockovanie proti comu? Svrbeniu?

ika11123
autor
22. feb 2023

@babulkomale chronickej mykóze

ika11123
autor
22. feb 2023

Zabudla som napísať podstatnú vec spustili mi to silné antibiotiká

evaachesa
22. feb 2023

@ika11123 prvý krát počujem o takejto vakcíne, no ak by som bola na tvojom mieste a s tvojimi ťažkosťami, tak bez zaváhania vyskúšam aj to posledné. Držím palce nech už si fit. 🍀

ika11123
autor
22. feb 2023

@evaachesa poradili mi to tu na MK on-line gynekológ a potom ešte jeden teraz si nespomínam meno .... ináč som tiež o tom nevedela

evaachesa
22. feb 2023

@ika11123 joj mrzí ma že si takýmto niečím nepríjemným prechádzaš. 🥺 Skúsila si aj toto čo ti tam radil? Tie mastičky? A u imunológa si bola? Gynekológa by som asi tiež zmenila. Nájdi podľa recenzií fakt dobrého gyn.

ika11123
autor
22. feb 2023

@evaachesa všetko som už žial urobila :( ešte skúsim zmenu gynekológa

banderaska29
22. feb 2023

Ahoj 🙂 to je fakt masaker, že Ťa to drží tak dlho.
ja ani neviem čo by som Ti poradila ale podelím sa, čo vždy pomohlo a pomáha mne.
tieto probio stoja okolo 20 eur, sú špecializované presne na ženské problémy. toto väčšinou skĺbim s probiotikami do pošvy Gynoflor.. na potieranie zvonka používam Fungicidin (taká zltobiela tubička krémik)

no a strava - biele jogurty, acidka, pečivo úplne vysadiť, sladké vôbec. obedy iba šalát s kuracím... ja ešte užívam aj Psyllium, konopné semiačka (na lyžičku, zapiť ) 🙂

3nikus30
22. feb 2023

@ika11123 ahoj.
Vyskúšala si aj vagi flora probio od Andreja Medveda?

ika11123
autor
25. feb 2023

@banderaska29 tieto som už brala poradila mi ich online Gynekolog tu na MK :( probiotiká som už skušala akékoľvek niektoré boli aj poriadne drahé ešte viac ako tieto :( ani si nepredstavujem radšej koľko som už dala do toho € dávam ešte nádej že mi pomôže nový Gynekolog len momentálne majú veľa....Viete nechcú má liečiť keď všetko mám v poriadku :( pritom ja som si istá že tu candidu mám veď ja som brala toľko antibiotiká lebo doktory vedia iba to predpisovať...

ika11123
autor
25. feb 2023

@3nikus30 čo sú to zač? Ja rada vyskúšam všetko...

banderaska29
25. feb 2023

A čo partner ? Aj ten sa lieči pravidelne ?

salome123
25. feb 2023

@ika11123 mne na mykozu pomohla normálna kyslá žinčica zo salaša. Stačil mu jeden pohár...sama som bola z toho v šoku

iwesska
25. feb 2023

Vysadila si uplne cukor? Nejes nic sladke? Ak ti to spustili ATB,su to proste premnozene kvasinky v tele. Neviem,ako si prisla na to,ze creva mas v poriadku,ale ak by to bola pravda,kvasinky nemas. Teda za predpokladu,ze sa dole umyvas len cistou vodou.

zuzliq
25. feb 2023

@ika11123 lekár vám môže predpísať antimykotikum, napríklad Terbinafin (to je účinná látka). Je to dosť silné, má veľa nežiadúcich účinkov, ale mohlo by pomôcť.
Skús acidko-normálne si ho "tam" výstrelmi, urob si sedací kúpeľ. To mne pomohlo.
A robili ti kultiváciu? Akú kultiváciu? Skús iného gynekológa.

ika11123
autor
25. feb 2023

@iwesska ja netvrdím že mám čreva v poriadku ....to tvrdia lekári keďže kvasinka sa v žiadnom odbere alebo stere nepotvrdila preto mi nič ani nepredpišu...ale ja proste tomu neverím že som v poriadku ináč by som nemala svrbenie s diskonfort konečníka a poš.nejem cukor mám iba 47kg nejem sladké ryžu zemiaky pečivo som vylučila úplne mlieko iba rastlinné.. dva mesiace som mala fakt drastickú diétu ale žiadna zmena :( či len minimálna na diéte som stále už som si zvykla bez cukru

ika11123
autor
25. feb 2023

@zuzliq iba tu klasickú mi urobil lenže všetko bolo ok tak tú druhú všestrannu nerobil....on stále točil o cukrovke tak som sa nahnevala a šla na odbery ku všeobecnému ten mi vzal krv mala som nízke leukocyty ale fakt nič hrozne a vtedy som mala aj herpes... moč v poriadku stolica v poriadku aj ster z konečnika bol v poriadku. znova som šla ku Gyn tá ani tie papiere nepozrel 🙄 povedal mi iba toľko že už nie som najmladšia mám 34r a tehotenstvom sa to môže upraviť 🙄 tak zo slzami v očiach som odišla

zuzliq
25. feb 2023

@ika11123 to je hrozné, taký prístup. Skús iného gynekológa, veď to nie je len tak...

ika11123
autor
25. feb 2023

@zuzliq presne všetko má svoj dôvod keby som zdravá tak nemám toto. Už je zmenený ale majú veľa momentálne tak musím čakať.

3nikus30
1. mar 2023

@ika11123 https://www.abczdravia.sk/p-289/vagi-flora-30-k...
Poradenstvo k tomu na fb:Andrej Medved-moja cesta ku zdraviu