Očistná kúra pri endo

janka300
10. dec 2012

Ahojte,
absolvovala niektoré z vás očistnú kúru pri endometrioze? Vraj tomuto ochoreniu nepomáha ani nadváha, ktorou ja trpím, rada by som si prečistila telo, ale fakt neviem ako nato. Ak má s tým niekto skúsenosti, budem vdacna za kazdu radu. Dakujem

evelin325
10. dec 2012

@janka300 ahoj ja som mala iné hormonálne problémy, ale mne na očistenie najviac pomohli minerálne soli, skúšala som aj chlorelu aj aloe vera, ale to nemalo taký účinok 🙂

soldi
10. dec 2012

@janka300 ja sa v endometrioze moc nevyznam, ale co viem, tak vyrobky zo soje ju rapidne zhorsuju. takze nekonzumuj nic, co obsahuje soju 🙂

janka300
autor
10. dec 2012

@evelin325 Môzes mi k tomu napísať viac? Dakujem

molyjan
10. dec 2012

ahoj Jani ak ti môžem poradiť tak si prečítaj články o tekvicovom oleji fortuna vitea s viazanosťou jodu je to prevencia ja sama ho pijem len krátko ale... prečítaj si malý zázrak

janka300
autor
10. dec 2012

@molyjan Dakujem za tip, ja pijem aloe vera 100% a uzivam pupalku dvojročnu, idem to mrknut🙂 este raz vdaka

evelin325
10. dec 2012

@janka300 kukni na http://zenskyweb.sk/slovenka/nie-je-sol-ako-sol, tam je to celkom pekne popísané, len ak by si sa pre to rozhodla, dávaj si pozor na výrobcu, najkvalitnejší je nemecký.So slovenským nemám dobré skúsenosti 😖