Očista po dlhodobom užívaní liekov kvôli plánovanému tehu

nifadita
21. sep 2012

Ahojte, potrebujem poradit ohladom ocisty organizmu od liekov. Dlhodobo som uzivala lieky, pretoze to vyzadoval moj zdravotny stav. Lieky som vysadila lebo sme sa rozhodli mat babo. Teraz by som mala prejst fazou ocisty organizmu od residui - zvyskov liekov. Viete poradit dobre metody a postopy? KOlko tyzdnov resp. mesiacov mam cakat, aby sa eliminovali zvysky liekov z tela? dakujem za prispevky.

nifadita
autor
22. sep 2012

Posuniem este....

evelin325
23. sep 2012

@nifadita Ahoj ja by som ti radila na celkovú detoxikáciu a odkyslenie organizmu homeopatiká.Aspoň 3 mesiace by si mala počkať kým sa telo vyčistí.Ja sa dlho zaoberám homeopatikami, ak chceš poradím, ti niečo konkrétne.

nifadita
autor
23. sep 2012

@evelin325 Vdaka, ale skor mam zaujem o nekomercne metody formou stravy, zivotneho stylu a pod. V ziadnom pripade nechcem brat lieky v akejkolvek podobe.

evelin325
24. sep 2012

@nifadita V žiadnom prípade ťa nechcem presviedčať, ani meniť tvoj názor, tiež nie som zástancom liekov a rôznych medikamentov, ani sama ich neužívam, snažím sa pomôcť si sama. Čo sa týka zdravia, prešla som si svojím, mám toho veľa naštudovaného,čítam veľa zahraničnej literatúry.
V dnešnom svete je veľmi ťažké detoxikovať telo formou stravy, životneho stylu, kedže jeme čo jeme, pijeme čo pijeme a dýchame čo dýchame, všade chémia, pesticídy, postreky a atď......veď ti to určite nemusím písať, vieš o čom hovorím. Každá bunka v našom tele obsahuje minerálne soli, práve tieto minerálne soli telo získava formou stravy, a kedže je to tak ako som písala vyššie, týchto minerálov máme v tele nedostatok, preto vznikajú zdravotné problémy. Nám v rodine tieto minerálne soli pomohli na veľa zdravotných problémov, vyliečili sme afty, zapálené ďasná, kožné choroby, ja ich dávam synčekovi na zlepšenie fungovania imunitného systému, ja si ich dávam kvôli hormonálnym problémom. Môžu ich užívať deti od narodenia, tehotné a kojace ženy.
Tieto minerálne soli sa používajú v Nemecku už dlho, u nás ich je problém zohnať, viem ti s tým pomôcť, ak by si teda chcela, je to na tebe.Pekný deň.

barbyes
4. okt 2012

@nifadita skús chlorellu a zelený jačmeň...čítaj tu http://www.green-ways.com/ chlorella je vlastne sladkovodná riasa, ktorá má úžasnú schopnosť viazať na seba všetky chemikálie v tele a odvádza ich z tela preč, okrem toho obsahuje veľké množstvo vitamínov, ktoré tvoje telo potrebuje...ak budeš užívať tak po otehotnení už nemusíš brať žiadne komerčné vitamíny nakoľko chlorella plne pokryje tvoju zvýšenú spotrebu vitamínov, minerálnych látok a pod. obsahuje dokonca aj kyselinu listovú, túto som ja ale napriek tomu prijímala ešte aj formou tabliet 🙂