Ochlpenie bradaviek

1. mar 2024

Ahojte ženy,

potrebujem poradiť , či je to normálne. K doktorke som objednaná samozrejme, len čakám...
Po 30tke mi nastal nejaký hormonálny výkyv.
Pribudlo mi dosť ochlpenie, v okolí bradaviek ( cca 20 tmavých chĺpkov) dovtedy som mala len pár, aj na pupku, na dekolte som nikdy nemala teraz zo 5 chĺpkov za mesiac vytrhnem, taktiež zo spodnej strany stehien tmavé dlhé chĺpky, pupok, na brade omnoho viac . Najviac ma trápia tie tie bradavky...... je to normálne? Samozrejme chĺpky, tamvé tvrdé... nemyslím tie bledučké jemné .
Dúfam, že sa nepotvrdí žiadna choroba, potom ak to bude estetické to po riešim laserom.
Máte to aj vy tak?

Ďakujem moc za odpove´d

zuzidr
1. mar 2024

áno mám, všetky vyšetrenia mám za sebou, cez hormonálny profil, štítnu a pod....všetci tbrdia, že všetko je ok....že to je len estetické, no vysvetlovať to žene v 35 čo má chlpatý výstrih je úpne zbytočné...rozmýšlala som nad laserom ale tolko sedení a peňazí by ma to stálo....

autor
1. mar 2024

@zuzidr ďakujem, že si mi napísala ozaj. Dosť ma to deprimuje a hlavne, že som takéto nemala, ako Vo výstrihu tam je pár chĺpkov to vytrhnem pinzetou a neriešim , tak isto aj bradu to vydepilujem vpohode, no zarazii ma tie bradavky, že čo sa to deje...či to ide s vekom alebo nejaká porucha. :( každá chceme byť pekná, príťažlivá a tie bradavky sú dosť citlivá téma.