Objednávanie sa na gynekológiu - preventívka

29. júl 2024

Taka otazocka.preventivka na gynde plati napr od juna do juna a ked som sa elektronicky objednala na april nevadi to? Alebo to musi byt az po tom roku ?? Kto vie? ???

226lenka
29. júl 2024

Od poslednej preventívnej musí ubehnúť minimálne rok aby si mohla absolvovať ďalšiu

amy2807
29. júl 2024

@226lenka ja som mala v roku 2023 preventivku v marci, tento rok som bola v januari, ale zaevidoval to akoby som bola v marci

226lenka
29. júl 2024

@amy2807 moju mamu zase nechcel zobrať jej gynekológ na preventívnu, na ktorú bola objednaná 10 mes. po predchádzajúcej. Poslal ju preč s tým, že sa má predobjednať

autor
29. júl 2024

Ej do rici.idem to zrusit teda 😄😄😄😄
Zase cosi nove viem

amy2807
29. júl 2024

@226lenka ja som tam isla s akutnym problemom tak uz rovno aj preventivku spravil potom mi v marci len vola sestricka ze to idu az teraz posielat na poistonu ze som bola akoby v marci

nikaeli
29. júl 2024

Keď sa objednávam na preventívu, vždy sa sestrička pýta, či už prešiel rok..

mirka_a_hrasok
29. júl 2024

Mna sa sice sestricka nepytala zatial ani raz, ci uz ubehol od poslednej preventivky rok, ale ja sama tak chodim z vlastnej iniciativy, davam si na to pozor.
Aj ked si pamatam, ze asi dva roky dozadu som bola tak, ze o mesiac alebo dva skor a bolo to v pohode, zalezi samozrejme aj na sestricke/doktorovi.

la_dolce_vita
29. júl 2024

Mna raz ani nevysetrili, kedze chybalo par dni, uz si davam pozor.

vkatush
29. júl 2024

Aj gynda aj zubná mi vraveli, že najbližšiu preventívnu môžem o rok a jeden deň.
Pokiaľ niečo akútne, tak v pohode, ale nezapíšu mi to ako preventívnu.

lakebabe
29. júl 2024

Až po roku museli ma preobjednat inak by mi to nepreplatila poisťovňa

megg1
29. júl 2024

doktorka ta moze vziat skor, ale papierovo to bude musiet spisat na neskor, po roku a to nebude pravdepodobne chciet urobit kedze by to nebola otazka dni, ale mesiacov...prehod si to na jun...narok mas na jednu prehliadku rocne, cize po roku