Ahojte, moj problem je, ze mam 185cm a 120 kil. Je to dost. Fyzicky sa vsak citim dobre. Zacala som 5x denne jest a pit 2l cistu vodu. Predtym som sa nepravidelne stravovala a pila sladke napoje. Nemala som ten problem, ze som jedla vela a blbosti. No radi by sme mali babatko. Samozrejme, ze chcem nadalej chudnut, no nebranim sa otehotneniu. Mal niekto takuto nadvahu pred tehotenstvom?
@misskate1 ahoj, ja som na tom s vahou tiez podobne, vela som pribrala po porode a neviem sa tych kilo zbavit, chceli by sme este jedno dietatko, ale musim sa dat nejako dokopy a urcite zhodit...ale v mojom pripade je to aj o zdravi, ja tie kila navyse na sebe citim a uz predtym to tehotenstvo nebolo bezproblemove, takze nechcem a nebudem riskovat...pokial sa vsak citis ok, nemas zdravotne problemy, tak by to nemal byt problem...vela stastia 🙂
.........to by pol USA nemalo deti..... 😉
stym moc nesuhlasim , aj tu na kazdom kroku je oebznych ludi . a kolko je obcanou na slovensku a v usa alebo uk ? hmm ja si myslim ze aj tu velky problem obezita a nie len USA .
Je tu téma xxl tehulky, neviem presne názov, ja som mala tiež kg navyše, keď som otehotnela a vsetko v poriadku, záleží od organizmu. Veľa šťastia 😉