Občasné pálenie pri močení a bolestivý pohlavný styk

alena473
14. apr 2022

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či by ste mi nevedeli poradiť, ako postupovať ďalej. Približne 2 mesiace dozadu som mala vaginálnu infekciu (svrbenie, pálenie, hrudkovitý výtok). Zašla som do lekárne a odporučili mi Canesten krém a tabletu. Príznaky do 2 týždňov ustúpili. Lenže odvtedy ma často bolí v podbrušku a istý čas ma bolela aj ľavá strana brucha. Posledný mesiac sa to ešte trochu zhoršilo. Bolí ma počas pohlavného styku a prerušovane ma páli počas močenia, potom bolesť zvyčajne do hodiny ustúpi. Minulý týždeň som bola pri lekárke, lebo som mala celý týždeň horúčku. Zobrala mi krv, prešetrila moč, ale výsledky vyšli dobre. Mohol by to byť zápal vaječníkov aj napriek dobrým výsledkom krvi?

ninka99865
14. apr 2022

@alena473 ahoj aj by som si zašla aj na gyndu.. mala som nedávno nejakú baktériu skúšala som najprv canesten ten mi zabral na chvíľu potom sa to vrátilo ale s tým že ma bolela celá ľava strana tak som šla na gyndu a tam mi povedali že urobia stery a skontrolovala ci to nemôže byt aj zápal vaječníka. Nebol ale vyšlo mi tam niečo pozitívne tak mi dali macmiror. Ale keď máš také pocity určite to nenechávaj len tak a skús MUDr🙂

dominika7990
14. apr 2022

@alena473 ísť na gynekológiu a nečakať. Nechápem na čo si čakala doteraz 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ A nemusí to byť ani zápal vaječníkov ale napríklad zápal väzív maternice. Treba preliecit čím skôr ak tam niečo je aby z toho nebolo chronické ochorenie….

alena473
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninka99865
14. apr 2022

@alena473 a ísť na pohotovost? Trošku prifarbit ze to veeeelmi boli.. ja vy som to tak spravila. Alebo by som si to jedno vyšetrenie zaplatila, poučila som sa už sama na sebe ze netreba tieto veci odkladať a ísť aj s totálnou blbostou

alena473
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sszuzu8
14. apr 2022

S týmto som si musela vydupat u gyn aby ma vzala lebo mala dlho plno a nemala ma kam vsunut
😠 Zistila druhu ovuláciu (viem kedy ju mam podla hlienu) zápal. Mechúra a zápal. Pošvy naraz

Auuu

dominika7990
14. apr 2022

@alena473 zavolaj novej veď. Vie to dať ako akutne vysetrenie. Ja som prestupovala u dr obvodného. Starý obvodný ešte ani kartu neposlal a písala som novému a normálne má zobral keďže som potrebovala atb….. a pokial ťa odmietne ako akútne ošetriť tak nič moc dr nová….

vikinka86
17. apr 2022

@alena473 Dobrý deň, ja odporúčam zamerať sa na správnu intímnu hygienu a nepoužívať kozmetiku a vložky plne chémie. Opakujúce sa problémy sú znakom toho,že niečo vám škodí. Mám skúsenosť s tradičnou medicínou a viem vám pomôcť. Ak máte záujem dozvedieť sa viac, ozvite sa mi.Mne samej to pomohlo vyriešiť gynekologické problémy a časté zápaly močového mechúra.