Občasná inkontinencia a menštruačné nohavičky

mashka02
18. jún 2021

Ahojte, mám takú občasnú inkontinenciu - keď sa smejem, skáčem, namáham sa. Vraj to máveľa žien. Chcem sa spýtať, či menštruačné nohavičky udržia takýto občasný únik? Nechcem nosiť vložky, je to nepohodlné a keď vidím tú kopu odpadu, je mi z toho zle.

monees
18. jún 2021

@mashka02 ahoj, ja som teraz tehotná, ale mám dobrú zásobu menštruačnych nohavičiek a používam ich teraz na tehotenský únik moču 🙃(používam značku Perties.)

amelie2017
19. jún 2021

Skor ako nohavicky alebo vlozky by som riesila tu inkontinenciu s lekarom a dobrym fyzioterapeutom. Niekedy staci cvicenie, niekedy laserovy zakrok. Neviem, kolko mas rokov, ale trapit sa takto 20-30-50 rokov, ked sa da problem odstranit?

mashka02
autor
26. jún 2021

@amelie2017 Asi máš pradvu. Skúsim ísť za lekárom, ale dovtedy niečo potrebujem. Vložky sú veľmi nepohodlné.

xxxxxnnnnn
2. sep 2021

Ahoj, na MK vznikla
Poradňa o inkontinencii........Pani
MUDr. Monika Nováková je odborníčka, ktorá poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

katkaapetko12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
caramba12
15. okt 2022

Už existujú bavlnené absorpčné nohavičky Lada, ktoré dokážu absorbovať až 160 ml moču. To je viac ako intimky a určite sú pohodlnejšie ako intimky.