Ahojte, mám takú občasnú inkontinenciu - keď sa smejem, skáčem, namáham sa. Vraj to máveľa žien. Chcem sa spýtať, či menštruačné nohavičky udržia takýto občasný únik? Nechcem nosiť vložky, je to nepohodlné a keď vidím tú kopu odpadu, je mi z toho zle.
Skor ako nohavicky alebo vlozky by som riesila tu inkontinenciu s lekarom a dobrym fyzioterapeutom. Niekedy staci cvicenie, niekedy laserovy zakrok. Neviem, kolko mas rokov, ale trapit sa takto 20-30-50 rokov, ked sa da problem odstranit?
@amelie2017 Asi máš pradvu. Skúsim ísť za lekárom, ale dovtedy niečo potrebujem. Vložky sú veľmi nepohodlné.
Ahoj, na MK vznikla
Poradňa o inkontinencii........Pani
MUDr. Monika Nováková je odborníčka, ktorá poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Už existujú bavlnené absorpčné nohavičky Lada, ktoré dokážu absorbovať až 160 ml moču. To je viac ako intimky a určite sú pohodlnejšie ako intimky.
@mashka02 ahoj, ja som teraz tehotná, ale mám dobrú zásobu menštruačnych nohavičiek a používam ich teraz na tehotenský únik moču 🙃(používam značku Perties.)