O chvilu mi prejde 6 tyzdnov od porodu, a budem mat termin u gynekologicky, aby som vedela ci sa mi vsetko dobre zahojilo, a tiez ci mozem mat teda sex. Bola som pri porode dost natrhnuta, a doktor ma sil velmi dlho, a tu ranu z toho natrhnutia som mala dlho aj zapalenu, hnisala mi atd. Uz mam tu ranu peknu, len taku tenku jazvicku. Ja sa bojim, ci som dobre zasita, a nebude ma ten prvy sex po porode boliet, a tiez sa bojim, ze zistim, ze som tak zle zasita, ze ju mam siroku, a sex uz bude o nicom. Som jedina co ma take myslienky po porode?
Mne gynekologička povedala, že sex po pôrode je niečo ako sex poprvé... A mala pravdu 😉
ved pripadne este vydrzte, doteraz ste vydrzali, tak 2-3 tyzdne navyse by mali byt v pohode... pripadne skusat prvykrat ine formy sexu, myslim iba take maznanie, aby si sa psychicky na to navnadila, a postupne.
Po prvom pôrode som mala sex po 9 mesiacoch s veľkými bolesťami a po druhom až takmer po 2,5 roku.. S hroznými bolesťami
Ja som sa citila na sex,teda vsetko so vsetkym a uvolnena az 3m po porode. ;)
Nič sa neboj. Aj ja som sa bála po oboch pôrodoch, tiež som bola šitá, takže to nebolo nič, do čoho som sa s radosťou a nadšením hrnula. Ú mňa prvý sex po pôrode taky, akoby som bola celá stiahnutá, proste sa mi zdalo, že som úzka. Druhýkrát, tretíkrát už lepšie a pri piatom som už nevedela, že som rodila. Presne si to pamätám 😊 Každopádne odporúčam použiť lubrikant. Bez toho by som to ja ani neskúšala, keďže som bola taka napätá, že sme si museli takto pomôcť. Držím palce, bude to v poriadku, uvidíš 😉