Dobrý deň, beriem Norethisteron 2x denne na oddialenie menštruácie. Mala som ju dostať dnes no beriem ich už 3.deň a chcem ešte týždeň. Dnes mám ale celý deň bolesti v podbrušku a pichanie a akoby ten menzes sa už chcel spustiť. Je možné že to dostanem napriek tabletkam? Prejdú tiezo príznaky či to budem mať celý čas čo ich beriem?
@zuzanka.zuzu to vážne 😱 chcela som si ich dať predpísať, lebo rovno mi vychádza ms na dovolenku ale asi to okašlem, viackrát som čítala, že potom je to des.. (ale ja mam zavedené teliesko, takže mám slabú ms, možno to risknem a zoženiem radšej ms plavky)
@zuzanka.zuzu no ja zvyknem mávať klasickú slabšiu… a max 4dňovu.. tak uvidîme.. tiež kvôli dovolenke som si to posúvala ale ja mam zvyčajne silnejšie PMS takze asi to je ok 🙈
Čítala som rôzne názory asi záleží od organizmu
@mamickalisticka ja som celý deň sedela vo vani. mne sa neoplatilo dávať vložky lebo krv zo mňa išla ako voda. (tampóny vôbec) ku gyn som prišla biela ako stena a on hneď medzi dverami "zlé, že?" (mala som komplet dokrvacat). ale tak mne to malo zastaviť menzes kvôli zdrav.dovodom takže ak ste zdravé možno to nič neurobí
Ja som to chcel tiez lebo mi vychadzaju kramy presne na dofcu ale kaslem na to. Povesala som si ze uz bude ako bude
ja som si dala na dovcu ziadny problem, na 3 den prisla riadna ms ako vzdy
Ja ho užívam uz dlhsie, kvôli nepravidelnej ms, uz som nim aj posuvala ms kvoli dovolenke a v pohode. Tie bolesti v podbrusku sa objavili, potom to preslo. Krvácanie normálne, mozno bolestivejsie ako zvycajne.
dnes už necítim žiadne kŕče 🙂 ďakujem baby za nazory
pochybujem, že dostaneš, to je taký sajrajt, že tabletka zaberú... ale potom 🙈 ja som myslela, že skapem 🙊 zo mňa išla von snáď celá maternica 😨 (obrazne) fuj