Máte skúsenosti s užívaním Norethisteron Zentiva? Potrebujem posunúť cyklus kvôli dovolenke. Ako ste užívali vy, mali ste nejaké vedľajšie účinky? Mám si posunúť cyklus už mesiac pred? Nabehli ste na nový cyklus v poriadku, alebo ste si ho rozhádzali? Ďakujem za každú informáciu.
@nikinka1818 nabehla som normálne na cyklus.Pouzila som ho pár x pred dovolenkou
@nikinka1818 ja chcem zacat s posunutim uz mesiac pred dovolenkou. Ked uz pojdem na dovolenku, nech uz mam cyklus posunuty. A naposledy ked som posuvala pred dovolenkou, aj tak ma skoro celu dovolenku bolelo brucho, ako by som mala kazdu chvilu dostat. Takze tomuto by som sa teraz chcela vyhnut.
@nikinka1818 ja som si ho nasadila pred dovolenkou,tusim tyzden pred tym ako som mala dostat menzes a tabletky beries do vtedy kym nechces aby si dostala a po poslednej tabletke do týždna mas menzes, nemala som ziadne problemy a takto som si to oddialovala 2x
@nikinka1818 Tak baby menzes som mala dostat 1.7. Tak som si tabletky nasadila uz 26.6. Ciel bol dostat menzes az po 12.7. Od tretieho dna som mala strasne vykyvy nalad az mi priateľ vravel, ze to nestoji za to 🤭 zaroven stvrty a piaty den som sa vysypala ako pubertacka krk, chrbat, plecia- akne ako uz roky nie (mam 37). Nemala som bolesti brucha ani ine dalsie neziaduce ucinky. Tabletky som posledne vzala 10.7. a menzes som dostala 13.7. Som velmi rada, ze som si menzes posunula uz teraz, pretoze by som nechcela byt na dovolenke taka vyhadzana. Priatel bol z mojich nalad tiez zufaly, tak si dovolenku uzijeme naplno 😎
@nikinka1818
@nikinka1818 super tiež by som to riešila už cyklus predtým, lebo hoci som nedostala, ale brucho som mala ako balón a stále pocit, že dostanem
Dobrý deň, prosím nemáte niektorá tieto lieky na predaj? Ďakujem pekne.
@nlndsk ahoj ak by si mala záujem aj ja mám
@nikinka1818 ja by som neposuvala cyklus pred, ale az ten, ktory sa tyka dovolenky. brala som ho aj kvoli dovolenke a aj liecebne. uzivaj podla odporucania lekarky, pripadne podla pribaloveho letaka. do troch dni po vysadeni by malo prist krvacanie. u kazdeho je to potom inak, niekomu rozhadze trochu cyklus, niekomu pride potom normalne.