Zdravim, mam nepravidelnu menstruaciu, bola som s tym dnes u lekara a predpisal mi Norethisteron. Chcela som upravit ms hlavne kvoli tomu lebo s manzelom chceme este dieta. Mne tie lieky pridu skor ako antikoncepcia. Mate s tym niektora skusenosti? Neviem ci ich mam zacat brat alebo nie
Podľa môjho gynekológa je to strašný sajrajt... Ja som ich musela brať na zastavenie krvácania a veru mi tak strašne rozhadali cyklus že je to pomaly rok po dobrati a ja ho mám stále kadejaký, takže ja už nikdy viac ich nechcem ani len vidieť
@evka1608 samozrejme veď ovu prebieha 12-16 deň lekár asi vie aký máš cyklus.Brala som ho pol roka ovu som mala podľa hlienu pekne mi upravil cyklus dostávala som skoro už na 23-25 deň
Ber ho cca v rovnakom čase tuším sa berie 2x denne?už si to mylím s Duphastonom mne hovorila lekárnička, že cca v rovnakom čase ráno a večer.Na každý problém sa berie iný počet dní a davkovanie
@evka1608 ak ti ich lekár predpísal, tak ich ber 🤷🏽♀️ povedala si že chcete dieťa? Keď o tom vie, tak verím že vie čo robí a prečo ti ich nasadil 🙂 pokojne ich ber.