Dievčence, dámy, prosím o radu. Pred mesiacom som bola kvôli polypom na hysteroskopii, všetko prebehlo bez problémov. Bola som upozornená, že tento mesiac menzes čakať nemusím. Týždeň po zákroku som mala neskutočne precitlivené prsia, vraj je to ok, len hormonálna menštruácia. Začala som krvácať, slabo, prsia stále boleli. Pridružili sa k tomu kŕče aké som teda ešte nezažila, skončila som na pohotovosti, dostala som norethisteron - mala som šťastie ten deň tam bola moja gynekologička. Vraj prestanem krvácať do pár dní. Už to je 5 dní, čo ho beriem, krvávam stále, bolesti prestali až po troch dňoch. Máte s tým niektorá skúsenosti prosím? Len dodatočné info: nemám už 9 mesiacov ovuláciu, nedostatok hormónov, duphaston nezabral. Ďakujem za rady
hej jasne, ze to tam je... len nerada robim paniku ked netreba, radsej sa spytam. dakujem
Norethisteron by mal zastaviť krvácanie do 72 hodín od užitia prvej tabletky. Myslím, že tak je to na letáku vo vnútri. Asi radšej zájdi ku gynekologičke, ak sa krvácanie nezastavilo.