Norethisteron bez predpisu

dominikagier
24. aug 2022

Ahojte baby známa mi predala tento liek na oddialenie mens. Už nestíham k lekárovi, chcem sa spýtať či ste ho niektorá brala bez predpisu a bolo to ok. Chápem, že každá žena je iná, ale chcem sa trochu uistiť. Vďaka za odpoveď

natalienka12
24. aug 2022

Uistiť v com? Nikto ti nezaručí, ze to “bude ok”.

ninka99865
24. aug 2022

Je to liek plný hormónov, ktorý nemusí urobiť problémy ale je tu xy žien ktorým rozhadzal cyklus statocne

e1i
24. aug 2022

@dominikagier nie je predsa problém v dnesnej dobe zavolat, poziadat o e recept a dr určite určí ake davkovanie a odkedy. Sama od seba by som si to nikdy nenasadila. A kupovat pod rukou, co je v pripade liekov na predpis nelegálne, nemas zaruku spravneho skladovania. No neviem. Ja za seba poviem ze nikdy

sella38
24. aug 2022

@e1i na oddialenie menzesu ti lekar aj po telefone povie presne take davkovanie ako je v letaku.

@dominikagier osobne si myslim, ze pokial nemas hormonalne problemy,lekar by ti ho tak ci tak predpisal. Brala som ho uz viackrat a nikdy mi cyklus nerozhodil. Ano, kazda zena je ina, ale tu by to bolo aj po navsteve lekara bud - alebo.

slamocka
24. aug 2022

@dominikagier ja som ho brala prvykrat tento rok, mne ho predpisala telefonicky sestricka. Sleduj si davkovanie a zacni brat 3., 4 dni pred ocakavanou mentruaciou. Po skonceni brania som ju dostala po 4 dnoch, mentruacia bola uplne obvykla. Co sa tyka obav, nemaj, nie je tam tolko hormonov, ze by sa z toho telo malo zblaznis. Antiko je urcite horsia. A este jedna vec, do buducna, liek bol zadarmo.

e1i
24. aug 2022

@sella38 ale bude mat davkovanie oficiálne od dr a nie JPP

@slamocka to ze bol zadarmo nic nemeni na tom ze oficiálne je liek na predpis a teda take sachovanie ze posuniem je nelegalne. Mam muza farmaceuta a tvoje tvrdenia ze hak je horsia a toto nezblazni telo su pre mna laicke a odvážne. Nevieš ci nema skryte dg ako trombofilne stavy a pod... Ale kto chce kam...

slamocka
25. aug 2022

@e1i Pozor, ale ja neschvalujem, ze si kocka zohnala lieky bez predpisu. Len som popisala, ako to funguje. Ze aka je to kamoska, ze jej dava zadarmo liek za peniaze. Ano, vsetky lieky maju vedlajsie ucinky, ano, maju byt predpisane tak, ze osetrujuci lekar pozna tvoj zdravotny stav. A aj ked ti liek predpise, ved o tom je pribalovy letak, kde si precitam vsetko, co sa s uzitim lieku moze stat. Ani lekar neodhadne resp. aj keby chcel, nema vzdy tolko informacii, aby vylucil moznost, ci nepatris medzi 1 ku 10000 vzorke populacie, kde sa prejavia zriedkave vedlajsie ucinky. Zodpovednost je v konecnom dosledku vzdy na konecnom pouzivatelovi. Ale vsak sme dospeli ludia a toto je predsa zakladna vec, ktoru by mal kazdy vediet.

aurorastone
25. aug 2022

Tiež som napísala len mail doktorke a predpísala mi ho (momentálne ho užívam ) , poslednú kontrolu som mala október 2021 co bolo 3 mesiace po pôrode

klasovitamartina
19. júl 2023

Mne dnes lekár liek napísal,za recept si vypýtal 10eur a ešte aj vyskrkol poisťovňu a nechal ma to zaplatiť celé..čiže +11,70 e...samozrejme blok na tých 10 e som nevidela

slamocka
20. júl 2023

@klasovitamartina No to je cudne... Asi by som zmenila lekara, podla adc je to stale zadarmo.

dankakuc
20. júl 2023

keď je to na tvoju žiadosť ( napr. pre dovolenku nie zdravotný problém) tak lekár ťa to nechá zaplatiť celé ☹

klasovitamartina
21. júl 2023

@dankakuc ale aj za recept?

dankakuc
21. júl 2023

@klasovitamartina asi áno, bolo to dávnejšie

lele12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marsmykkok
16. apr 2024

Nemá niekto na predaj? Poprosím napísať správu.

lillus96
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emakristinova
16. júl 2024

Ahojte. Nemá niekto norethisteron? Surne potrebujem. Dakujem

zarabono
28. júl 2024

Nemá niekto norethisteron,urgent potrebujem, ďakujem

natalienka12
28. júl 2024

@zarabono Daj si predpisat u dr

dida712
23. sep 2024

Náhodou niekto aktuálne na predaj? Nepotrebujem celé balenie ...