Na úpravu cyklu mi bol nasadený na 3 m Norethisteron mali ste z neho zvýšenú nervozitu, úzkosť?Mám brat 2x denne 15 dní potom 10 dní prestávka dostala som menzes a potom zase 15 dní....pomohol Vám v úprave nadmerného krvácania a spinenia mimo cyklu?Bola som výbušná, veľmi nervózna je to náhoda či aj na Vás tak pôsobil?Jedine plus, že som nemala pred menzesom opuchy, naliate brucho, bolesti prs...teraz mám prestávku a som oveľa kludnejsia
@ksebejka tušila som to.Su to hormóny veď chápem, ale som z toho znechutená ako 3x PMS:(
Vobec nic som z neho nikdy nemala,uzila som si peknu kludnu dovolenku
@ivik4 je rozdiel brat jednorázovo na oddialenie menzesu a 3m
Aj ja som ho brala viackrat a nic mi z neho nebolo.
Ved som si precitala prispevok a ano brala som ho dlhodobo a potom 2x skrz menzes a dovolenku . Najskor sa spytas a ked dostanes odpoved ma ides poucovat 😀 tak co sa pytas ked vies ze si nervozna z neho
ja som ho brala jeden mesiac a tiež som sa z neho cítila zle... neskôr mi na úpravu cyklu dali Duphaston, bolo to lepšie, ale odmietla som ho brať dlhodobo.. mňa všetky tieto lieky strašne rozhodia a som extrémne precitlivená, chce sa mi plakať pre každú hlúposť
Mne tento liek spôsoboval depresie a úzkosti, tak som ho nemohla ďalej uzivat
Ahoj mne ho dr predpisal na silne menstruacne kvacanie (velke krvne zrazeniny). Zvladla som ho uzivat 1 mesiac mala som po nom krv tmavsiu krvacanie rovnako silne a pridali sa vyrazne bolesti prvy den menstruacie. Neviem ci mi nieco pomoze no tento liek to iste nebude. To je moja skusenost..,
@ivik4 píšes, že si si užila dovolenku nie, že si ho užívala dlhodobo🙂ja neviem či som nervózna z lieku pýtam sa ostatných na skúsenosti.
Áno, aj ja som to tak mala .
Vsetko čo popisuješ,nervozita, uzkost...😏
Tak ale čo uz, všetko ma svoje za aj proti...
Ano, ja som si ho dala predpisat, aby som nemala menzes na dovolenke a pokazil mi ju celu tou nervozitou... odvtedy nikdy viac...