Ahojte, máte niektorá skúsenosť s norethisterom na polypy? Včera mi to oznámil gynekológ , že mám brat 30 tabletiek každých 12 hodín a potom mám dostať nejakú silnú menštruáciu a mali by sa vyplavit a bojím sa toho
@marika1066 ahoj, moja skúsenosť- mne predpísala norethisteron keď som mala cystu, brala som ho 3 mesiace, cysta sa vysušila a " zmizla"
@marika1066 a si si istá ze 30 tabliet a 12 hodín? Skôr ako ich užiješ si to over u lekára..
@macekovam aj mne sa to zdá veľmi veľa preto som ani nezačala brat ešte
@ivn keď neviem presne či polypy povedal alebo cysty či je to to iste
@marika1066 tak cysta a polyp su dve rozdielne veci..svojim zložením
@ivn a ako často st ho brali
@marika1066 nepamätám si presne, ale tiež to bolo viac tabliet denne, 3 mesiace, cez menštruáciu nie
@ivn ja sa ho strašne bojím začať brat ale zas sa bojím aj tých polypov
@marika1066 a prečo sa bojíš? Ja mojej gynekologičke plne dôverujem, mám okrem tej cysty, ktorú úspešne vyliečila ešte 4 myómy, ktoré hovorí, že ešte necháme žiť😁🙈, ale do budúcna mám rátať s vyoperovaním, keď začnú rásť
@ivn ja mám kadejaké problémy , tetaniu a k tomu posledné týždne dako aj psychiku,,, bola som aj na pohotovosti , ale všetko pripisujú tetanii, a po infúziu mám celu ruku modrí skaredu tak sa bojím dákej zrazeniny a kadeco má nápad a
@marika1066 tak to mi je ľúto, lebo psychika spraví naozaj veĺa, tiež som všeličím prešla, musíš sa dať dokopy psychicky a potom všetko lepšie zvládneš, držím päste
@ivn dakuejm krasne, ja som sa objednala už aj u psychiatra ale až v januári, skôr som nezohnala
Toto som nikdy nepočula a to nie som laik a nikdy by som na to nepristúpila.Vymen gynekologa.polypy sa riešia chirurgicky a nie hormonalnou bombou.