Ahojte. Vo štvrtok večer som dobrala poslednú tabletku zo 45 ks balenia norethisteronu a asi hodinu dozadu sa mi začali strašne triasť nohy a nevedela som čo sa deje, no pred chvíľou prišli také kŕče do brucha, že neviem či budem zvracať, dostanem hnačku alebo menštruáciu. Strašné tlaky pociťujem a neviem ani fungovať.
Aké máte prosím skúsenosti po dobratí týchto liekov?
@pluss ide o to ako som písala, že ja som brala tie lieky 22 dní a už som ich dobrala a myslím, že sa rozbieha menštruácia a z toho mi je zle. Lenže je to naozaj celkom brutálne 😪
@pluss počas brania som problémy nemala. Iba vo štvrtok ráno mi bolo neskutočne zle až som musela ísť z práce,ale to s liekmi asi nebude mať nič.
u nás skúsenosť 4násobne zvýšené pečeňové hodnoty v krvi. Možno by bolo fajn ísť na odber krvi
Môžem vedieť, načo si ho tak dlho brala?
@sono2 na zastavenie krvácania. Krvácala som mesiac v kuse a lekárka mi dala 45ks tabletky celé zobrať.
Aha ok
@sono2 prečo?
Len tak, lebo poznám ho na oddialenie, takýto problém som ešte nepočula.
Aj ti Dr zistila prečo si tak dlho krvácala?
no ono aj sa píše že čím dlhšie berieš tým horšie príznaky pri blížiacej sa menštruácii takže môže byť aj toto
Aj ja mám nasadený norethisteron na zastavenie krvácania. Za koľko dní sa ti krvácanie zastavilo?
@elanela mne ho nasadila lekárka akurát na začiatku menštruácie (mimo nej som krvacala jemnejšie tak viem kedy presne bola menštruácia) a do troch-štyroch dní mi to zastavilo.
Aj ti povedala z čoho to krvácanie bolo?
@elanela môže to mať viac príčin a ak po vysadení liekov to bude pokračovať tak mám znovu prísť, že to môže byť niečo s hormónmi
ahoj...z mojej skúsenosti...šla som na dovolenku a teda 4 dní pred som začala brať tabletky....kŕče a hnačky neuveriteľné ale že neuveriteľné...myslela som že dovolenku stornujeme a ešte aj prídeme o peniaze...nakoniec som volala lekárke a jediná zmena ktorú som spravila pred užitím tabletky bolo že som sa dosýta najedla...aj ráno aj večer pred tabletkou a ako mávnutím prútika bolo všetko v poriadku...takže skús možno takto nabudúce celý čas....