Dobrý večer, milé dámy....Minulý pondelok (27.3.) som bola u gynekologičky...Po trojtýždňovom sústavnom krvácaní zistila, že mi praskla cysta...Predpísala mi NORETHISTERON...pochopila som, že sú to hormóny, ktoré majú oddialiť, resp. zastaviť (?) krvácanie..Avšak...dnes som opäť začala krvácať...môže to byť už znova menzes? Alebo?...Som z toho nejak mimo, pretože som to pochopila tak, že počas 10 dní užívania týchto tabliet by nemalo byť žiadne krvácanie...alebo sa mýlim? 😢
@naty081 Norethisteron by mal krvácanie zastaviť.
Ahojte, nechcem zbytocne zakladat novu temu, ale potrebujem poradit. Menzes mi zacal pred 10 dnami. Posledne dva dni som mala uz len hnede slabe spinenie, ako vzdy na konci menzesu. Vcera pocas dna tiez este spinenenie (cudovala som sa, preco mensez tak dlho trva), a vecer zo mna zacali vypadavat krvne zrazeniny, a krvacala som ako na zaciatku menzes. Dnes Rano tiez dalsia zrazenina, vlozka po noci spinava ako na zaciatku menzes. Cyklus pravidelny, ziadne potiaze, menzes spravidla 6 dni. Prvy krat sa deje vyssie opisane, prosim o rady. Dakujem.
@blumchen ahoj prosim ako sa to potom doriesilo s tym tvojim cyklom ked sa ti to po skonceni MS znova spustilo?DAKUJEM
Zdravím, nemá náhodou niekto zvyšné tablety? ... Dr mám pn momentálne... A mne ostalo asi 6 ... Ak áno, tak odkupim
no ano aj ja som brala tie tabletky ale ja prave kvoli tomu aby mi ta cysta praskla...a ked som ich dobrala som zacala menstruovat...urcite by si nemala krvacat mala by si ist k lekarke...a ak sa ti jej konanie nezda mozes sa dat vysetrit aj druhemu lekarovi.alebo len mozno zle znasas tie tabletky urcite choj s tym