Ahojte, manželovi na spermiograme zistili nízky počet spermií s nízkou pohyblivosťou - lekár nám odporučil brať Folandrol - máte nejaké skúsenosti s týmto výživovým doplnkom? Pomohol na zlepšenie? Za ako dlho? Vďaka za odpoveď 😉
@kajovnik pozdravujem. chcem sa spýtať, či ste už spozorovali nejaké prejavy užívania Folandrolu? Pýtam sa preto, lebo aj môjmu mužíčkovi to odporučil doktor a začal to užívať len tento týždeň, tak chcem vedieť, či to má aj nejaké dopady... ďakujem vopred za odpoveď! 🙂
Ahojte baby, tak na kontrolu ideme az buduci tyzden, tak uvidime vysledky, potom budeme mudrejsi. Okrem toho som mu naordinovala taktiez zinok a tribulus, tak dufam ze vysledky budu lepsie. 😉
ahojko ja odporúčam ku zinku, kyselinu listovú, selén, vitamín E to tiež zaberá a je to všetko cenovo prístupnejšie ako ten predražený Profertil.
ostalo nam 20 ks Folandrolu za 10 euro
Ja poznam na spermie tekvicovy sirup z justu prirodny produkt Velmi dobre skusenosti www.just.sk
Moj priatel to bral mesiac a cca 3 dni a pocet sa nezlepsil ale kvalita asi ano lebo z 10 tich oplodnenych boli 6 blastocyst
manzel bral 20 dni a este ten mesiac som ostala tehotna,ak mate zaujem,mam 20 ks za 10Euro
ano,boli lepsie vysledky,teraz som v 29.tyzdni
babay nezvysil niekomu Folandrol?
ahojte,mne zvysili prasky Florandol 13 sackov ak ma niekto zaujem napiste.
Zienky chcem sa opytat, zenam ktore sa snazia otehotniet sa odporuca uzivat inofolic, 2 sacky denne aj ked v pribalovom letaku je uvedene 1 sacok denne. Ako je to s folandrolom, pocula som, ze vraj to plati aj pre muzov... Je to pravda? Ako ho uzivali vase polovicky.
zmenili vasi manzelia a aj vy stravu? moj manzel sa celkom dobre stravuje, nefajci , nepije vela , sem tam pivko alebo vino..to je vsetko . neje vela vyprazaneho ani mastneho . tak v norme .... zacali sme pit ovocne a zeleninove stavy .... zatial berie len vitamin E. mal zly spermiogram. o mesiac ide opat. dufame, ze tie zle vysleky boli z antibiotik , kt. pred mesiacom bral. sme smutni, ze sa tristvrte roka snazime a nic , no a este aj ten zly spermiogram nas negativ. prekvapil....Folandrol zatial nebral , svagrina lekarnicka mi hovori , ze aj inofolic je len predrazena verzia obyc. kyseliny listovej, tu beriem aj ja , pijem zensky caj od Gynosan , to mi odporucila bylinkarka z Vrboveho.
Ahojte. Nam sa tiez dlhsie nedarilo☹ Moj mm bral Folandrol, mal nizsi pocet spermii a isli "do lava"🙂 Uz si presne nepamatam, ako dlho ho bral, ale urcite to bolo nejaky ten mesiac. Ja som uzivala Inofolic, kedze kys. listova je v obdobi pred tehu velmi dolezita. A uz mame dve dietky, takze ja mozem len a len odporucat. A co sa tyka stravy, tu sme velmi neriesili. Manzel vsak prestal v tom obdobi pit pivo, dr. mu povedal, ze to ma uplne vysadit.
Drzim palce.
ahojte baby, predám folandrol 2 balenia, píste IP, ak máte záujem..dakujem....
ahojte ostalo mi 87 ks Folandrolu. ak mate zaujem, rada predam