Nízky Anti-Müllerov hormón, polypy a snažilkovanie

janulajanula1977
1. mar 2017

Dievcata som tu nova tak dufam, ze pisem do dobrej kolonky. Mam 40 rokov a snazime sa o dieta niekolko rokov. V poslednych mesiacoch som podstupila rozne vysetrenia a som zhrozena. Chyta ma depresia, ze ostanem bezdetna. Hormonalny profil mam celkom dobry, ten zakladny (estrogen, fhs atd.) Bola som ale na hysterosalpikografii a tam mi nasli polypy v maternici - vsetky mensie ako 1 cm. Okrem toho mam velmi vysoku sliznicu maternice - 8 dni po menzese 13 mm. To bol prvy sok - tie polypy. Druhy sok vcera - AHM 0.318:-((( Okrem toho mam velke cysty v prsiach. Lekar ma objedna na hysteroskopiu, pozrie maternicu a ak budu polypy vhodne na odstranenie pri tomto zakroku, odstrani ich. Aku mam sancu otehotniet prirodzenou cestou? A to AMH - teraz mam strach ze tam nepomoze ani umele oplodnenie, nieto este prirodzene. Dnes som sa zrutila z toho a vycitam si, preco som tolko cakala! Zajtra idem k lekarovi so vsetkymi vysledkami, ale ak mate skusenosti prosim napiste mi. Je mi na zblaznenie... Dakujem...

cristi
1. mar 2017

veru, je to na zblaznenie, podobne som a citila aj ja, ked mi pred 4rokmi vysli vysledky AMH 0,2 a tuzila som este po druhom dietatku...mala som o nieco menej rokov ako ty. Po gynekolog.stranke som bola udajne v poriadku, len muz mal zly spg..... Presne mesiac od oznamenia vysledku som otehotnela, Z toho vyplyva, ze sanca je vzdy,Priroda si to zariadi aj tak po svojom😉

janulajanula1977
autor
1. mar 2017

Dakujem za povzbudenie! A otehotnela si prirodzene?

cristi
1. mar 2017

ano , prirodzene aj napriek prognozam lekara ,ze mame velmi malu,skor ziadnu sancu..., totiz po tych zlych vysledkoch muzoveho spg nam odporucili ISCI
dolezite je mat v sebe vieru, ze sa to podari, aspon ja som sa tak psychicky nastavila🙂
drzim palceky!!!

flora2511
25. okt 2019

@janulajanula1977 ahoj. Už je to nejaký čas...Ako si nakoniec prosím ta dopadla?